Hikvision Colorvu 24/7 in kleur

Hikvision Colorvu 24/7 in kleur

Hikvision introduceert: Hikvision ColorVu. Hiermee leg je heldere en scherpe kleurbeelden vol levendige details vast, ook in het donker. Grote diafragma's en geavanceerde sensoren zorgen samen voor duidelijke en waardevolle beelden, hoe weinig licht er ook is.

Waarom hebben we kleur nodig?

Duisternis biedt dekking voor diefstal en andere misdrijven. Bij gebruik van een conventionele camera met infraroodverlichting voor nachtbewaking, zijn mensen, voertuigen of andere belangrijke objecten wazig en gaan ze op in de achtergrond, hierdoor verliezen we cruciale details. Hikvision ColorVu legt waardevolle informatie zoals haar, kleding, autokenmerken en omgeving vast in kleurrijke, levendige details.

Hikvision ColorVu Camera

 


Aanvullend licht

De Hikvision Colorvu beveiligingscamera’s beschikken over aanvullende, warme LED-verlichting. Zo maak je zelfs in volledige duisternis kleurrijke beelden.

Hikvision ColorVu Camera

Kenmerken van Hikvision ColorVu

Grotere diafragma

De f1.0 diafragma vangt meer licht op voor heldere beelden, tot wel vier keer meer dan conventionele camera’s.

Hikvision ColorVu Camera

Geavanceerde sensoren

De geavanceerde 4 MP 1 / 1.8 ”sensor is verder verbeterd met Backside Illumination (BSI), Dual Conversion Gain (DCG) en Wide Dynamic Range (WDR) -technologieën om heldere en kleurrijke beelden te garanderen onder vrijwel alle lichtomstandigheden.

Warme en verstelbare verlichting

Ingebouwde, milieuvriendelijke, zachte en warme aanvullende verlichting garandeert kleurrijke beelden, zelfs in volledige duisternis. De luminantie is instelbaar op een schaal van 0-100.

Bestel je Hikvision ColorVu camera bij Pro-Alarm.nl

Je profiteert nu van onze snelle levering en gratis verzending. Pro-Alarm.nl heeft alles in huis om jouw woning te beveiligen tegen inbrekers. De Hikvision ColorVu camera’s zijn een mooie aanvulling op het alarmsysteem van jouw woning, winkel of kantoorruimte en bieden absoluut waar voor hun geld.

Weten of de Hikvision ColorVu geschikt is voor jouw alarmsysteem of ben je benieuwd naar welk systeem het beste bij jou past? De specialisten van Pro-Alarm.nl voorzien je graag van advies op maat. Bel of app naar 033-20 890 22 om in direct contact te komen met onze ervaren medewerkers. Zij beantwoorden je vragen en denken graag met je mee.

De Hikvision ColorVu camera’s zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.

Bezig met laden...