Beugels

Wil je de camera’s van jouw beveiligingssysteem aan de muur, het plafond of een paal bevestigen? Dan zijn de camerabeugels van Pro-Alarm.nl precies wat jij nodig hebt. We leveren camerabeugels voor de camera’s van Hikvision en Dahua. Bekijk het aanbod hieronder en bestel direct in onze webshop, zodat je jouw bestelling de volgende werkdag al ontvangt.

Informatie

Camerabeugels kopen

Een beveiligingscamera werkt pas effectief wanneer je deze op een strategische plek kunt ophangen. Fabrikanten leveren altijd standaard bevestigingsopties bij hun camera’s, maar deze voldoen niet altijd. Voor speciale situaties, waarin een bevestiging plat tegen de muur geen optie is, heeft Pro-Alarm.nl de oplossing. Onze camerabeugels zijn perfect voor situaties waarin standaard montage niet mogelijk of gewenst is. Daarnaast leveren we ook standaard montagedozen voor een vlakke installatie tegen de muur of aan het plafond. Benieuwd of we ook camerabeugels voor jouw systeem hebben? We leveren uitsluitend beugels voor camera’s van Hikvision en Dahua, kijk op deze pagina voor het complete aanbod.

Verschillende soorten camera beugels

Met het montagemateriaal dat standaard bij de camera’s geleverd wordt, kun je jouw beveiligingscamera’s plat tegen de muur of aan het plafond bevestigen. Onze camerabeugels zijn geschikt voor speciale situaties, zoals het bevestigen van een camera aan een paal of bij montage in de hoek. Deze camerabeugels beschikken over een groot aantal bevestigingspunten, zodat je verschillende soorten camera’s kunt bevestigen. Voor een extra groot zichtveld raden we de camerahouder van Hikvision aan. Deze camerabeugel heeft een arm waarmee de camera een stuk van de muur verwijderd wordt. Hierdoor kun je ook de ruimte onder de camera waarnemen en is er dus geen sprake van een dode hoek.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl heeft een ruime voorraad aan toebehoren en onderdelen, waaronder camerabeugels, zodat we bestellingen in meestal de volgende werkdag al leveren. Voor informatie over de installatie van onze alarmsystemen kun je de veelgestelde vragen of het blog raadplegen. Heb je behoefte aan persoonlijk advies of extra hulp? Neem dancontact met ons op. We helpen je graag verder.