Binnen

Wil je jouw woning, bedrijfspand of winkel beveiligen? Met een beveiligingscamera voor binnen creëer je een veilig gevoel en kan je op je huis of bedrijf passen als je weg bent.  Een beveiligingscamera van Pro-Alarm.nl heeft niet alleen een preventieve werking, maar registreert ook scherpe beelden. Binnen ons assortiment vind je de meest kwalitatieve bewakingscamera’s voor binnen. Creëer een veilig gevoel met de beveiligingscamera's van Pro-Alarm.nl. Binnen ons assortiment vind je camera’s voor binnen van topmerken zoals Hikvision en Dahua. Bekijk hieronder ons assortiment bewakingscamera's.

Informatie

Waarom kiezen voor een beveiligingscamera voor binnen?

Steeds meer huishoudens, winkels en bedrijven investeren in camerabeveiliging, en dat is begrijpelijk. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een bewakingscamera voor binnen. Naast het preventieve effect biedt een binnencamera de mogelijkheid om daders van inbraak of vandalisme nauwkeurig vast te leggen. Een hoogwaardige beveiligingscamera garandeert kwalitatieve beelden, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaar bewijsmateriaal. Deze opnamen zijn gemakkelijk te bekijken op verschillende apparaten, zoals een laptop, smartphone of tablet. Bovendien registreren onze camera's alleen relevante bewegingen, waardoor je tijd bespaart bij het bekijken van de beelden. Zelfs bij slecht weer of in het donker leveren onze beveiligingscamera's over het algemeen uitstekende beelden, waardoor ze effectief zijn onder alle omstandigheden. Bovendien bieden bewakingscamera's de mogelijkheid om toezicht te houden op activiteiten, zowel thuis als in winkels, om het gedrag van klanten en werknemers te monitoren. Dit draagt bij aan een algehele verbetering van de veiligheid doordat mensen zich meer bewust zijn van hun gedrag.

IP-camera’s voor binnen

Binnen ons assortiment IP-camera’s vind je zowel beveiligingscamera's voor buiten als binnen. Buitencamera’s verschillen in verschillende opzichten met camera’s voor binnen. IP-camera’s voor binnen hebben vaak een onopvallend uiterlijk. Dit is ook de reden dat er voor binnen vaak voor een dome camera wordt gekozen.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een camera voor binnen?

Bij de aankoop van een camera moet je op een aantal dingen letten. Allereerst uiteraard de bevestiging. De ene camera zal makkelijker te monteren zijn dan een andere. Daarnaast zijn aspecten zoals beeldkwaliteit en verbinding van zeer grote waarde. Je wilt immers dat er een haarscherp beeld kan worden geregistreerd dat van voldoende kwaliteit is voor eventueel bewijsmateriaal. Daarnaast is een stabiele verbinding wenselijk.

Draadloze verbinding of met bedrading?

Bewakingscamera’s voor binnen kunnen zowel draadloos of met bedrading worden verbonden. Binnen ons assortiment vind je enkel beveiligingscamera's met een bekabelde verbinding. Een bekabelde verbinding is altijd veiliger en stabieler dan een draadloze verbinding. Het verbinden van een beveiligingscamera voor binnen via wifi brengt risico’s met zich mee. Draadloze signalen kunnen gemakkelijk worden verstoord, zelfs als er een wachtwoord is ingesteld voor de wifi-verbinding. Daarom raden wij altijd aan om bij professionele camerabewaking te kiezen voor een bekabelde verbinding.

Daarnaast is het eenvoudiger om bekabelde camera's te voorzien van stroom via dezelfde netwerkkabel. Deze technologie staat bekend als PoE, oftewel Power over Ethernet. Let op: hiervoor heb je een PoE-switch of PoE-injector nodig.

Losse camera’s of een set beveiligingscamera´s voor binnen

Bij Pro-Alarm.nl heb je de keuze tussen losse binnencamera's of complete camerasystemen. Met een camera set krijg je alles wat je nodig hebt, inclusief recorder, kabels, camera's en beugels. Ons assortiment aan camerasystemen voor binnen Deze zorgvuldig geselecteerde producten werken naadloos samen. Het is belangrijk op te merken dat voor elke binnen beveiligingscamera een UTP-kabel moet worden getrokken tussen de netwerkrecorder en de camera.

Beveiligingscamera’s voor binnen kopen bij Pro-Alarm.nl

Ben je overtuigd en wil je een of meerdere beveiligingscamera's voor binnen kopen? Bestel vandaag nog jouw bewakingscamera’s voor binnen of neem contact op voor een passend advies. Pro-Alarm.nl is de specialist op het gebied van beveiligingscamera’s, alarmsystemen, camerasystemen en alle toebehoren. Een bijkomend voordeel is dat wij leveren vanuit ons eigen magazijn. Hierdoor zijn wij in staat om snel te leveren. Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt! Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste camerasysteem voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden.

 

Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op de camera’s van Hikvision en de camera’s van Dahua. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. Pro-Alarm.nl is een officiële dealer van Hikvision en Dahua en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over de verschillende camera’s voor binnen en mogelijkheden? Dat begrijpen wij maar al te goed! Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder met het vinden van de juiste oplossing voor de gewenste toepassing. 

 

Heb je een bestaande of een nieuwbouw woning en wil je een passend beveiligingsplan? Onze specialisten uit de praktijk weten waar ze het over hebben. Tevens zijn ze opgeleid om niet alleen onze producten te mogen verkopen, maar ook om ze te ondersteunen. Zo kunnen we onze service hoog houden. 

 

Schroom niet om een tekening van de woning of een bedrijfspand in te sturen, we maken graag een goed voorstel met onze  ervaringen uit de praktijk. Met name hoe een alarmsysteem een camera systeem aanvullen en andersom. Zodat je de juiste alarmering krijgt en de maximale preventieve werking.

Beveiligingscamera’s installeren

De beveiligingscamera’s voor binnen van Pro-Alarm.nl zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.