Binnenposten

Til jouw intercomsysteem naar een hoger niveau met een Hikvision binnenpost. Met deze prachtige touchscreen monitoren beantwoord je oproepen zoals je wilt, waar je ook bent. Makkelijk te bedienen en integreren met je bestaande beveiligingssysteem van Hikvision. Ontdek ons assortiment Hikvision binnenposten en bestel een scherm dat bij jouw wensen past.
Informatie

Waarom kiezen voor een binnenpost van Hikvision?

De binnenpost monitor van Hikvision is een essentieel onderdeel van elk intercomsysteem. Het is onmisbaar als het aankomt op configuratie en gebruik. De Hikvision binnenpost waarschuwt op het moment dat iemand aanbelt en toont daarbij beeld van de camera die buiten hangt. Bovendien geeft het de mogelijkheid om gelijk de deur of poort te openen. Je weet zo precies wie er voor de deur staat. Een extra stukje beveiliging die voornamelijk bij appartementencomplexen of kantoorpanden van toegevoegde waarde is.

Wat zijn de kenmerken van een Hikvision binnenpost?

Via de Hikvision binnenpost voer je gemakkelijk een audio en video gesprek met een persoon die bij een buitenstation staat of tussen binnenposten onderling. De deuren ontgrendel je vanaf de monitor. Zo houd je ongewenste gasten op afstand. Op de monitor kunnen ook de beelden van Hikvision geschikte IP camera's worden bekeken. Bovendien kunnen er meerdere buitenstations en binnenposten worden gecombineerd. Het touchscreen van de monitor is een capacitief (hard glazen) scherm zoals je die gewend bent van moderne smartphones.

 

Te verbinden via WiFi of PoE

In ons assortiment hebben we zowel varianten die je kunt verbinden via WiFi of PoE. Deze keuze laten we aan jou over. Het enige wat je nog nodig hebt is voeding. Ook dit kun je eenvoudig via onze webshop bestellen. Het grote gemak van Hikvision is de eenvoudige integratie met alle intercom producten van het merk. Breid je beveiligingssysteem uit met camera’s, alarmsystemen, bewegingsdetectoren, recorders en andere toebehoren, zodat jij je veilig voelt.

 

Hikvision binnenpost met gebruiksvriendelijke interface

Naast beveiligingsapps die geïnstalleerd zijn op je Hikvision binnenpost, is het bij diverse posten ook mogelijk om andere Android-apps te installeren. Ideaal om je andere domotica via één centraal systeem te besturen. De schermen hebben een gebruiksvriendelijke interface. Of je nu je deur of poort wil ontgrendelen, gemiste oproepen wil bekijken, live camerabeelden wil opvragen of de instellingen wil aanpassen: met een enkele druk op de knop bestuur, monitor en beheer je de binnenpost van Hikvision.

Plug and play installatie

Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt met het installeren van domotica zoals een binnenpost, is de montage goed te doen. Om je een handje te helpen bij het ophangen en configureren van je Hikvision binnenpost ontvang je van ons altijd een montagehandleiding. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe de installatie werkt en welke onderdelen je nodig hebt. Heb je toch vragen of hulp nodig? Schakel dan onze hulp op afstand in. We bieden je ondersteuning via Teamviewer. Zelf niet technisch of geen tijd om de installatie zelf uit te voeren? Kies dan voor onze installatie op locatie. Een van onze specialisten komt dan bij je langs en neemt de complete montage uit handen.

 

Direct bestellen via onze webshop

Bestel vandaag nog jouw Hikvision binnenpost via Pro-Alarm.nl en geniet van een snelle levering. Behoefte aan advies of vragen over onze producten of de installatie daarvan? Lees dan onze blog of raadpleeg onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op!