Harde schijf

Bij een netwerkrecorder hoort een goede en betrouwbare harde schijf om de beelden op te slaan. Deze schijven zijn geschikt om 24 uur per dag te draaien. De uitgebreide analyse mogelijkheden van deze schijven zorgen ervoor dat je tijdig wordt geïnformeerd indien een schijf defect gaat raken. Hikvision en Dahua recorders kunnen overweg met deze analyse mogelijkheden. Je bestelt eenvoudig en snel een harde schijf voor jouw beveiligingssysteem bij Pro-Alarm.nl. Vandaag voor 15:00 uur besteld, betekent doorgaans morgen in huis.

Informatie

Harde schijf kopen

Een harde schijf biedt niet alleen een uitkomst als je makkelijk foto’s en video’s wilt opslaan, ook heeft het de mogelijkheid om een back-up te maken van belangrijke bestanden op je laptop, desktop of tablet. Als je van plan bent om een harde schijf te kopen dan is het belangrijk dat je vooraf bepaalt hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt. Wil je grote bestanden opslaan of juist enkele bestanden? Bestanden nemen steeds meer opslagcapaciteit in beslag. Houd hier rekening mee tijdens het maken van je keuze. Mocht je veel video’s in hoge kwaliteit wilt opslaan, adviseren we om een schijf van minimaal 1 TB aan te schaffen. Zo kun je er ook in de toekomst nog mee vooruit.

Integreer je harde schijf met netwerkrecorders van Dahua en Hikvision

De harde schijven die wij aanbieden zijn speciaal ontwikkeld om een storingsvrije en continue werking in IP camerasystemen te garanderen. De meeste varianten worden aangesloten door middel van een Serial ATA-verbinding. Deze aansluiting komt overeen met alle netwerkrecorders van Dahua en Hikvision die te vinden zijn in onze webshop. Hierdoor weet je altijd zeker dat jouw Dahua of Hikvision beveiligingssysteem aansluit op onze harde schijven. De harde schijven uit ons assortiment zijn afkomstig van het merk Seagate en staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid en het snelle geheugen, 256 MB cache geheugen.

Veel gebruikt opslagmedium

Je begrijpt wel dat videobeelden erg veel opslagruimte in beslag nemen. Hoe meer camera’s en hoe beter de kwaliteit van de video’s, hoe meer opslagruimte nodig is. Doorlopende bewakingsomgevingen zijn natuurlijk ook erg veeleisend wat betreft de duurzaamheid van de harde schijven. Dankzij de opmars van harde schijven die speciaal voor bewakingsdoeleinden zijn ontworpen, ben je verzekerd van op optimale prestaties, opslagruimte en efficiëntie. Deze nieuwe harde schijven zijn speciaal ontwikkeld voor digitale videobewaking en zal zeker in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen in de ontwikkeling van bewakingsapplicaties.

Bestel direct in onze webshop

Wil je een back-up maken van al je videobeelden of ben je op zoek naar extra opslagruimte? Een harde schijf biedt het allebei. We hebben een ruime selectie met verschillende harde schijven beschikbaar. Kies de gewenste opslagcapaciteit en profiteer snel van meer opslagruimte. Heb je vragen over onze producten of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.