Buiten

Uiteraard wil je jouw eigen woning, winkel of bedrijfspand zo goed mogelijk beveiligen. Een beveiligingscamera voor buiten helpt hierbij. Een beveiligingscamera schrikt niet alleen mensen af, maar houdt ook alles in de gaten. Binnen het assortiment van Pro-Alarm.nl vind je enkel de meest hoogwaardige camera’s voor buiten. Onze camera’s zijn stof- en waterdicht en daarom bij uitstek geschikt. Daarnaast zijn onze camera’s zeer goed in het registreren van haarscherpe beelden, ook in het donker. Wel zo prettig als je bewijsmateriaal wilt aanleveren bij de politie en verzekeraar. Bekijk ons assortiment bewakingscamera’s voor buiten en bestel vandaag nog!
Informatie

Wat zijn de voordelen van een beveiligingscamera voor buiten?

Steeds meer huishoudens en bedrijven kiezen voor camerabeveiliging. Dit is ook niet vreemd. Er zijn namelijk meerdere redenen om te kiezen voor een beveiligingscamera voor buiten. Wij hebben ze hieronder voor je opgesomd:

  • Je woning of bedrijfspand is beter beveiligd 

Uiteraard is een inbraak of vandalisme zeer vervelend. Een buitencamera biedt naast de preventieve werking ook de mogelijkheid om de daders haarscherp in beeld te brengen. 

  • Inbrekers en vandalisten scherp op beeld

Onze beveiligingscamera's voor buiten zijn van de allerhoogste kwaliteit en registreren kwalitatieve beelden. Hierdoor weet je zeker dat het bewijs van voldoende kwaliteit is.

  • Beveiligingsbeelden zijn eenvoudig te bekijken

De opnamen zijn tegenwoordig eenvoudig op je laptop, smartphone of tablet te bekijken. Daarnaast leggen onze camera’s enkel bewegingen vast die er toe doen.

  • Scherpe beelden, ook ‘s nachts

Beveiligingscamera's voor buiten kunnen over het algemeen ook een uitstekend beeld opleveren bij slecht weer of als het donker wordt. Hierdoor zal een bewakingscamera voor buiten ook onder deze omstandigheden kwalitatieve beelden genereren. 

Kies een geschikte bewakingscamera voor buiten; bullet of dome?

Voor buitengebruik zijn zowel dome of bullet camera’s geschikt. Koepel of dome camera’s zijn compacte camera’s die een uitkomst bieden wanneer je jouw woning of bedrijf onopvallend wilt voorzien van camera’s. Bullet camera’s hebben daarentegen een meer opvallende verschijning, wat tevens ook een voordeel heeft, namelijk dat je juist kan laten zien dat een woning of pand wordt beveiligd. 

Buiten camera's met nachtzicht

Veel buitencamera’s zijn niet of nauwelijks in staat om goed herkenbare beelden te registreren bij slechte weersomstandigheden of als het donker begint te worden. Bij een beveiligingscamera voor buiten is het daarom van groot belang dat je ook bij slecht weer en/of als het donker wordt scherpe beelden kunt opnemen. Zodoende weet je zeker dat eventueel bewijsmateriaal van voldoende kwaliteit is. Binnen ons assortiment IP-camera’s zijn er verschillende mogelijkheden omtrent de weergave. De beelden kunnen worden weergegeven in zwart wit en/of kleur. Bij infraroodcamera's wordt het beeld in het donker in zwart/wit weergegeven. 

 

Camera's uit de Full Color of ColorVu serie beschikken over een lens die bijna geen licht nodig heeft om in het donker kleurbeelden te kunnen produceren, dit is mogelijk omdat de lens zeer gevoelig is voor licht.

 

Tot slot zijn er ook hybride camera's. Dit type camera beschikt over beide (infrarood en een zeer lichtgevoelige lens). Bij zeer donkere omstandigheden zal de camera in rust zwart/wit weergeven. Bij detectie zal deze overschakelen naar kleur.

Losse camera’s of een set

Het is bij Pro-Alarm.nl mogelijk om te kiezen voor losse camera’s of een cameraset voor buiten. Met een camerasysteem of set ben je voorzien van alle benodigdheden zoals een recorder, kabels, camera’s en beugels. Ons aanbod camerasystemen voor buiten omvat buitencamera's, een netwerk recorder en een harde schijf. Deze zorgvuldig geselecteerde producten werken perfect samen. Belangrijk om op te merken: voor elke buitencamera dient er één UTP-kabel getrokken te worden tussen de netwerkrecorder en de camera.

Draadloos of met bedrading?

Binnen ons uitgebreide assortiment buiten beveiligingscamera's vind je geen draadloze of wifi-camera's. Dit komt doordat een bekabelde verbinding altijd veiliger en stabieler is dan draadloos. Bovendien maakt het gebruik van dezelfde netwerkkabel het gemakkelijker om de IP-beveiligingscamera van stroom te voorzien. Deze technologie staat bekend als PoE, oftewel Power over Ethernet. Let op: hiervoor heb je een PoE-switch of PoE-injector nodig.


Het verbinden van een IP-beveiligingscamera via wifi brengt bepaalde risico's met zich mee. Draadloze signalen kunnen gemakkelijk worden verstoord, zelfs als er een wachtwoord is ingesteld voor de wifi-verbinding. Daarom raden wij altijd aan om bij professionele camerabewaking te kiezen voor een bekabelde verbinding.

Beveiligingscamera’s voor buiten kopen bij Pro-Alarm.nl

Ben je overtuigd en wil je één of meerdere beveiligingscamera's voor buiten kopen? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog bij Pro-Alarm.nl. Pro-Alarm.nl is de specialist op het gebied van alarmsystemen, camerasystemen, beveiligingscamera’s en alle toebehoren. Een bijkomend voordeel is dat wij leveren vanuit ons eigen magazijn. Hierdoor zijn wij in staat om snel te leveren. Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt! Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste camerasysteem voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden.

 

Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op de camera’s van Hikvision en de camera’s van Dahua. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. Pro-Alarm.nl is een officiële dealer van Hikvision en Dahua en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over de verschillende camera’s voor buiten en mogelijkheden? Dat begrijpen wij maar al te goed! Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder met het vinden van de juiste oplossing voor de gewenste toepassing. 

 

Heb je een bestaande of een nieuwbouw woning en wil je een passend beveiligingsplan? Onze specialisten uit de praktijk weten waar ze het over hebben. Tevens zijn ze opgeleid om niet alleen onze producten te mogen verkopen, maar ook om ze te ondersteunen. Zo kunnen we onze service hoog houden. 

 

Schroom niet om een tekening van de woning of een bedrijfspand in te sturen, we maken graag een goed voorstel met onze  ervaringen uit de praktijk. Met name hoe een alarmsysteem een camera systeem aanvullen en andersom. Zodat je de juiste alarmering krijgt en de maximale preventieve werking.

Beveiligingscamera’s installeren

De beveiligingscamera’s voor buiten van Pro-Alarm.nl zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.