Paniekknoppen

Paniekknoppen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo kunnen ze een paniekalarm activeren of om hulp roepen. Sommige knoppen hebben zelfs de mogelijkheid om verschillende apparaten te bedienen. Denk aan het automatiseren van verlichting en toegangscontrolesystemen. Eén ding hebben ze gemeen: ze geven een gevoel van veiligheid. Eenvoudig te bedienen en toepasbaar in tal van situaties. Bestel vandaag nog een paniekknop via onze webshop en profiteer snel van meer veiligheid in huis op je werk.

Informatie

Hoe werkt een paniekknop?

Ambulante medewerkers, docenten, laboranten, sociale dienstverleners en receptionisten, allemaal voorbeelden van personen die voor hun persoonlijke veiligheid een noodknop of paniekknop nodig hebben om bij gevaarlijke situaties snel hulp in te schakelen. Maar ook bankkantoren, winkels en magazijnen kunnen profiteren van een paniekknop in geval van nood, zoals een overval of bij diefstal. Als de knop ingedrukt wordt, slaat deze alarm bij de meldkamer. De knop is aangesloten op het bestaande alarmsysteem. Een nood- of panieksituatie wordt gemeld. De juiste betrokkenen worden vervolgens geïnformeerd en kunnen daardoor snel handelen.

Kies voor betrouwbare veiligheid

De producten die je in onze webshop vindt zijn afkomstig van de beste merken op het gebied van beveiliging. Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Wil je weten of een paniekknop geschikt is voor jouw alarm, of ben je benieuwd naar welke variant het beste bij jou past? De specialisten van Pro-Alarm.nl voorzien je graag van advies op maat. Bel of app naar 033-20 890 22 om in direct contact te komen met onze ervaren medewerkers. Zij beantwoorden je vragen en denken graag met je mee.

Draadloze of bedrade paniekknop kopen

We hebben verschillende soorten knoppen in ons assortiment. Zowel draadloze als bedrade paniekknoppen zijn verkrijgbaar van de merken Satel en Hikvision. De draadloze varianten kun je hierdoor altijd bij je hebben, zodat in geval van nood direct de gewenste reacties kunnen plaatsvinden. Bij sommige varianten ontvang je tevens een polsband of ketting om de knop aan te bevestigen. Een paniekknop voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn is perfect. Bij een val kan met een druk op de knop medische hulp gealarmeerd worden. Daarnaast configureer je de paniekknop volledig op afstand door middel van een app. De knop van Hikvision is tevens waterdicht en kan daardoor zelfs onder de douche gedragen worden.

Bestel direct in onze webshop

De configuratie van de knop doe je eenvoudig zelf. Kom je er toch niet helemaal aan uit? Ook hulp op afstand is mogelijk. Laat je dit liever over aan een professional? Installatie op locatie door een van onze installateurs mag natuurlijk ook. Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.