Service prints

Een service print vormt de basis van een alarmsysteem. Je kunt dit onderdeel het beste vergelijken met een printplaat die je in andere elektrische apparaten vindt. Service prints dienen als drager en de verbinder van de elektronische componenten van je systeem. Zonder een service print werkt je alarmsysteem gewoonweg niet. 

Informatie

Keuzemogelijkheden in service prints

Een snelle blik in ons aanbod leert je dat je meerdere keuzemogelijkheden hebt als je op zoek bent naar een service print. Het grootste verschil in het aanbod zit in de capaciteit van de service prints. Dit betekent dat je voor iedere combinatie van wensen en omstandigheden een geschikte service print kunt aanschaffen. De compacte en meest voordelige oplossing is de Satel Integra 32. Dit type aanduiding geeft het al aan, je hebt hierbij de beschikking over 32 in- en uitgangen. Er zijn 8 zones beschikbaar op deze print. De overtreffende trap wordt gevormd door de Satel Integra 64 en Satel Integra 128. Het aantal uitgangen staat wederom in de typeaanduiding omschreven. Vooral de Satel Integra 128 is een zeer uitgebreide service print die uitstekend geschikt is voor grotere panden.

Upgrade je huidige systeem

Het upgraden van je alarmsysteem gaat redelijk eenvoudig. Een Satel Integra service print vervangen is mogelijk zonder alle instellingen opnieuw te configureren. Je kunt hiervoor gebruik maken van het DLOADX programma. We adviseren je wel om gebruik te maken van de meest recente firmware te gebruiken. Dit kan je door de USB-RS aan te schaffen mocht je die nog niet in huis hebben. Voor de volledigheid is het goed om je erop te wijzen dat je wel een andere kast en voeding nodig hebt als je een reguliere Integra service print wenst te vervangen voor een plus variant.

Service prints met mail functie

Aansluitend op het bovenstaande is het goed om te vermelden dat de laatste twee genoemde service prints ook in een uitgebreidere versie verkrijgbaar zijn. De Satel Integra 64 Plus service print en Satel Integra 128 Plus service print zijn Grade 3 varianten. Deze service prints zijn voorzien van een mail functie i.c.m. ETHM- Plus module en de weerstandswaarde van deze systemen zijn aan te passen. Het aansluiten van een Satel detector is hierdoor niet nodig.

Eenvoudig online bestellen bij Pro-Alarm

Heb je voor jezelf besloten welke service print aansluit bij je wensen en behoeften op dit gebied? Dan kun je hiervoor uitstekend bij Pro-Alarm terecht. De meeste service prints kunnen we uit voorraad leveren. We kunnen je dus snel voorzien van een print. In de meeste gevallen kunnen we je bestelling binnen één werkdag (verzekerd) voor je laten bezorgen. Je bestelling wordt gratis bij je afgeleverd.

Heb je vragen over ons aanbod of wil je meer weten over de installatie hiervan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.