Nieuwe Colorvu Hybrid lijn van Hikvision uitgelegd

Nieuwe Colorvu Hybrid lijn van Hikvision uitgelegd

De slimme hybride lichtcamera's van Hikvision met ColorVu zijn ontworpen om de nachtzichtervaring in vrijwel elke omgeving te verbeteren met altijd scherp gefocuste beelden en veelzijdige verlichtingsopties. Deze camera's bevatten geavanceerde technologieën zoals ColorVu, Super Confocal, Smart Hybrid Light en andere functionaliteiten om betrouwbare prestaties en geavanceerde mogelijkheden te leveren.

 

Lees verder om meer te leren over hoe de uitstekende prestaties van deze camera's en hun toonaangevende technologieën een veelzijdige ColorVu-ervaring creëren in uw specifieke omgeving.

 

 

 

Prachtige beelden

Prachtige beelden

Geniet van prachtig nachtzicht, versterkt door Super Confocal Lens met F1.0 Super Aperture. 

Hikvision heeft zijn grenzen verlegd en is toonaangevend in de sector door een delicaat en complex confocaal effect te bereiken met een F1.0-lens met groot diafragma, die even scherpe beelden garandeert in IR of zichtbaar licht.

  • ColorVu -technologie zorgt voor uitstekende kleurrijke beelden bij ultra-weinig licht.
  • De Super Confocal  Lens is ontworpen met precisie op micronniveau, waardoor focus op masterniveau en langdurige, high-definition beelden mogelijk zijn.
Slimmer monitoren

Slimmer monitoren

Beveiligingsinformatie wordt beter zichtbaar met door AcuSense aangedreven slimme functies op basis van data-analyse, waardoor doelen effectief in ware kleuren worden vastgelegd.

  • Bewegingsdetectie 2.0 onderscheidt personen en voertuigen van andere objecten in de omgeving en richt zich op echte veiligheidsbedreigingen met efficiënte videozoekopdrachten.
  • Live Guard (IP) schrikt indringers af met visuele en auditieve waarschuwingen en stuurt op afstand meldingen naar gebruikers.

 

Selecteer de verlichtingsmodus die het beste bij uw wensen past: 24/7 kleur, IR (zwart-wit) of Smart.

In de Smart-modus handhaaft de camera de infraroodverlichting totdat een gebeurtenis kleurenbeelden activeert om kritische details vast te leggen.

 

Infrarood aan

Als er geen voertuig of persoon aanwezig is, gebruikt de camera alleen het infraroodlicht.

Wit licht aan en in kleur

Wanneer een voertuig of persoon verschijnt, wordt automatisch het witte licht geactiveerd, wat resulteert in levendige kleurenbeelden met duidelijke details.

Infrarood weer aan

Wanneer het voertuig of de persoon vertrekt, schakelt de camera terug naar het infraroodlicht.

Voorbeeld van Smart detectie, in rust beeldnen in zwart/wit en bij persoon of voertuig zal de led op de camera gaan schijnen en worden de beelden in kleur weergegeven.

 

Bijbehorende producten

Gerelateerde blogs

Bezig met laden...