Hoe kan ik betalen?

Pro-alarm.nl ondersteunt de meest voorkomende betaalmethodes voor de Nederlandse en Belgische markt. Maak gebruik van iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode. Betaal online via PayPay of betaal met uw Visa of Mastercard creditcard. U kunt ook betalen via bankoverschrijving. Hieronder zie je een overzicht van alle betaalmethodes welke wij ondersteunen. 

We berekenen voor de meeste betaalmethodes geen betaalkosten (alleen als je achteraf wilt betalen) wanneer je een bestelling doet op onze website. Wanneer je je bestelling bij ons op wil komen halen is het ook mogelijk om bij afhalen te betalen. Hiervoor rekenen wij wel een aanbetaling van 20%. In dit geval kun je in het afrekenscherm kiezen voor handmatige overschrijving. 


Heeft Pro-Alarm.nl een veilige betaalomgeving?

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

 

Wat is het rekeningnummer van Pro-Alarm.nl?

Ons rekeningnummer is NL61KNAB0258175850. Vermeld bij het betalen altijd je naam en factuurnummer.

 

Kan ik contant betalen?

Je kunt contant betalen wanneer je je bestelling bij ons op komt halen. Plaats de gewenste producten in je winkelmandje en kies bij het afrekenproces voor de verzendmethode Bij Pro-Alarm.nl afhalen. Bij de betaalmethode kies je voor de optie handmatige overschrijving. Let op, we vragen wel een aanbetaling van 10% wanneer je je bestelling bij ons op wilt komen halen.

 

 

Bezig met laden...