Touchscreen

De alles in 1 bendiening voor het hele huis. Niet alleen het alarm bedienen maar ook het weer of actuele binnen /buiten temperatuur, uw foto"s laten afspelen als een fotolijst, verlichting of de poort bedienen, de mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Informatie

Alarm touchscreen kopen

Uw alarmsysteem is eenvoudig te bedienen door te keizen voor een touchscreen bedienpaneel. Het voordeel is dat u zelf in staat bent om de indeling aan te passen en eventueel informatie en icoontjes hieraan toe te voegen. Bijvoorbeeld om de buitentemperatuur af te lezen in de hal. handig als u tijdens het vertekken de dunne of dikke jas aan kunt doen. Het plaatsen van icoontjes is te vergelijken met een smartphone, deze kunt u dan koppelen aan verlichting, poort, garagedeur of rolluiken. 

 

 

Touchscreen alarmsysteem

Er zijn 3 veschillende soorten touchsceens voor de Satel Versa of de Satel Integra.

INT-TSG2 is een 4.3 inch toucscreen die geschikt is voor het bedienen van het alarm systeem zonder gebruik te maken camerabeelden.  Door zijn fomaat en meerdere kleuren is deze stijlvol en valt de touchscreen nauwelijks op. De INT-TSG wordt aangesloten met 4 draden (ground, 12V, CLK en DTA) Overigens wordt dit type het meeste verkocht.

INT-TSH2 is een 7 inch touchscreen met de zelfde eigenschappen als de INT-TSG2. alleen het beeldscherm is groter, hierdoor zijn de toetsen op het scherm ook groter. Handig voor mensen die slecht zien. Ook dit type is in meerdere kleuren te verkrijgen. 

INT-TSI de meest geavanceerde touchscreen met intercom functie (microfoon en luidspreker). Deze 7 inch touchscreen naast de functies van de andere schermen ook 1 of meerdere camera beelden laten zien. Handig als u een camera bij de poort heeft en kan zien wie ervoor staat, voordat u de poort open maakt. Verder kunt u alles aanpassen naar eigen wens, en dat is meteen ook een nadeel, het is niet eenvoudig om de scherm naar eigen inzicht aan te passen. Terwijl de TSG en TSH binnen enkele minuten de iconen te zijn aan te passen. 

Let op: voor het weerbericht, nieuwsitems en camera beelden moet het systeem ook aangeloten worden op een UTP kabel voor internet toegang. Deze extra kabel zal naast de 4 esseniele draden voor de Integra aangesloten moeten worden.

Bestel direct in onze webshop

Wilt u snel een touchscreen geleverd hebben, dat kan heel snel. Pro-alarm beschikt namelijk over een eigen magazijn en kan direct uit voorraad leveren. Wel zo fijn als het bedieningspaneel snel in huis wilt hebben. Lukt het installeren niet, geen probleem we kunnen 99% van de gevallen vanaf afstand de probelemen oplossen. Uiteraard deze service kostenloos van ons verwachten.