Hikvision

Weet altijd wie er voor je deur staat dankzij de Hikvision slimme deurbel. Draadloos, standalone en makkelijk te integreren met je bestaande netwerksysteem. Verhoog de veiligheid in en rondom je woning of (bedrijfs)pand en kies voor een slimme deurbel van Hikvision. Vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Informatie

Slimme deurbel van Hikvision online bestellen

Hikvision staat voor kwaliteit, innovatie en betaalbare oplossingen die geschikt zijn voor woningen als complete panden. Het assortiment is uitgebreid. Van IP camera’s tot recorders en bijbehorende accessoires. Via de webshop van Pro-Alarm bestel je zo ook de slimme deurbel van Hikvision. Wij zijn trotse officiële dealer van dit toonaangevende merk.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Hikvision slimme deurbel?

De deurbel die wij op dit moment aanbieden werkt op dit moment alleen met de standaard firmware. De bel is voorzien van de Nederlandse taal en kan standalone functioneren. De Hikvision slimme deurbel ondersteunt snapshots, het maakt foto’s van gemiste oproepen. Andere specificaties van de bel zijn:

 

  • Zowel PoE te voeden
  • Geen abonnementskosten
  • Zeer geavanceerd qua functionaliteiten
  • Scherpe beelden dankzij camera met grote inkijkhoek

Standalone te gebruiken

Het grote voordeel van onze Hikvision slimme deurbellen is de mogelijkheid om het standalone te gebruiken, zonder tussenkomst van een binnenpost. Het enige wat je naast de bel hoeft aan te schaffen is voeding van 12v. Het systeem zal hierdoor optimaal werken. Je bent hierdoor in staat om zonder extra abonnementskosten beelden op te nemen en op te slaan. Ook kun je bellen met beeld met elke gekoppelde smartphone. Een goed alternatief voor een Ring deurbel.

 

Tweerichtingscommunicatie mogelijk

Wanneer iemand aanbelt, ontvang je op je smartphone een notificatie en kun je via je eigen telefoon communiceren met degene die voor de deur staat. Je hebt altijd en overal toegang en inzicht wat er rondom je woning of zakelijke pand gebeurt. Mis je een oproep? Dan worden er automatisch foto’s gemaakt. Deze kun je terugzien, zodat je altijd weet of het ging om een bekende of een postbezorger. Betrof het bijvoorbeeld een inbreker, dan kun je de beelden gebruiken als bewijs en deze overleggen met de politie.

Eenvoudig zelf te installeren

Voor de installatie en configuratie is enige kennis van het product gevraagd, maar zelfs niet-professionele installateurs kunnen de installatie voltooien. Je ontvangt namelijk altijd van ons een duidelijke handleiding die je door de stappen begeleidt. Loop je tijdens de configuratie toch tegen problemen aan? Dan kun je altijd schakelen met onze hulp op afstand. Via Teamviewer kijken we dan met je mee om ondersteuning te bieden.

Uiteraard is het ook mogelijk om de montage en installatie volledig uit handen te geven. Een van onze vakkundige monteurs komt dan bij je langs om ervoor te zorgen dat je Hikvision slimme deurbel naar behoren werkt.

 

Bestel via Pro-Alarm

Inmiddels hebben we al veel klanten kunnen helpen met de beveiliging van hun huis, appartement, winkel of bedrijfspand. Bestel daarom eenvoudig, snel en voordelig jouw Hikvision slimme deurbel bij Pro-Alarm.nl. Dankzij ons grote voorraad zijn we in staat snel te leveren. Vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem contact op met onze klantenservice!