Starlight

De Dahua Starlight camera’s zijn camera’s die uitzonderlijke beelden vast kunnen leggen in donkere omstandigheden. De Starlight technologie is afhankelijk van een speciale sensor die zeer gevoelig is voor licht, waardoor deze camera’s zeer scherp en helder in kleur kunnen filmen. Je vindt diverse Dahua Starlight camera’s in het assortiment van Pro-Alarm.nl. 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste Dahua Starlight camera voor jouw woning of pand? De experts van Pro-Alarm.nl helpen je graag bij het samenstellen van een systeem dat perfect bij jouw wensen en gebouw past.

Informatie

Dahua Starlight camera kopen

Met een Dahua Starlight camera beveilig je jouw woning en het terrein tegen inbrekers en andere ongewenste bezoekers. Een buitencamera heeft twee functies. Ze hebben een afschrikwekkend effect, omdat ze duidelijk zichtbaar zijn van buitenaf. Daarnaast leggen ze zeer nauwkeurig vast wat er rond jouw terrein gebeurt. Een groot voordeel van de Dahua Starlight technologie is de speciale sensor die zelfs in donkere omstandigheden haarscherp beeld vastlegt.

Combineer met een bijpassende recorder

Combineer je Dahua Starlight met een netwerkrecorder van Dahua. Deze recorder slaat de beelden op, zodat je ook achteraf bewijsmateriaal tot je beschikking hebt. Let er wel op dat deze recorders niet standaard van een harde schijf voorzien zijn, deze kun je ook bij Pro-Alarm.nl. Je kunt de beelden die je Dahua Starlight camera maken ook live bekijken via de app, welke te installeren is op een smartphone of tablet.

Diverse varianten

Dahua heeft verschillende beveiligingscamera’s met de Starlight technologie uitgevoerd. Hierboven vind je een overzicht van alle Starlight camera’s die je bij Pro-Alarm.nl kunt bestellen. Het grootste deel bestaat uit dome camera’s, dit zijn camera’s die in alle richtingen ingesteld kunnen worden en in sommige gevallen ook van afstand bestuurd kunnen worden dankzij PTZ. Een buitencamera met PTZ kan je live van afstand laten bewegen, zodat je verdachte personen of objecten ‘live’ kunt volgen, wat enorm van pas kan komen bij (het vermoeden van) inbraak of winkeldiefstal. Dankzij de Starlight technologie is dit zelfs in donkere omstandigheden goed te doen, iets waar veel goedkopere camera’s meer moeite mee hebben of gewoonweg niet kunnen.

Bestel direct in onze webshop

Wil je een Dahua buitencamera bestellen bij Pro-Alarm.nl? Wij leveren producten vanuit ons eigen magazijn, je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw buitencamera van Dahua in huis hebt. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een systeem? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden. De buitencamera’s van Dahua zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.