HeatPro

Hikvision is toegewijd aan het creërenvan beschermingsoplossingen voor de proffesionele mark. Deze thermische camera's uit de HeatPro-serie doen precies dat, Perimeterbeveiliging met ongeevenaarde nauwkeurigheid en branddetectie met ultieme sensor technologie.

Met diepgaande videoanalyse in alle weers- en lichtomstandigheden, zijn ddeze camera's zowel qua kosten als qua prestaties een schot in de roos voor een verscheidenheid aan toepassingen voor woning, bedrijf of industrie.

 

HeatPro banner

 

Informatie

Warmtestraling

De Hikvision HeatP thermische camera's registeren de warmtestraling van een object en leggen 24 uur per dag beelden vast, ongeacht omgevingsfactoren zoals duisternis, weinig licht, sterk tegenlicht, enz.

 

Lokaliseren

Met thermische camera's kunnen gebruikers gemakkelijkobjecten en poteniele bedreigingen lokaliseren die onzichtbaar zijn voor conventionele optische camera's. Bovendien zenden Thermisch camera's geen zichtbaar licht uit, Waardoor hun aanwezigheid en postie beter verborgen blijven wanneer dit noodzakelijk is.

Deep learning 

De HeatPro-camera's, die zijnj uitgerust met deep learning algoritmen, identificeren nauwkeurig mensen en voertuigen, zelfs wanneer deze elkaar overlappen of wanneer ze zich in een uitdagende omgeving bevinden. De focus op kritieke doelen verhoogt de alarmnauwkeurigheid aanzienlijk.