HeatPro

HeatPro camera's zijn geavanceerde apparaten die worden gebruikt om infraroodstraling te detecteren en te visualiseren. Deze camera's zijn ontworpen om warmtebronnen te identificeren en te meten op basis van de intensiteit. Dit maakt ze nuttig voor een breed scala aan toepassingen, waaronder gebouwinspecties, industriële procesbewaking, en beveiliging. Bij Pro-Alarm vind je een mooi aanbod aan HeatPro camera’s. Bekijk het hier!

 

 

HeatPro banner

 

Informatie

Wat maken HeatPro camera’s goede beveiligers?

De technologie die wordt gebruikt in HeatPro camera's maakt het mogelijk om thermische beelden te genereren die inzicht geven in temperatuurverschillen en warmteverdeling. Ze kunnen warmtebronnen detecteren die voor het menselijk oog niet zichtbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat verdachte situaties met personen of problemen met vuur of elektriciteit geïdentificeerd en aangepakt voordat ze dreigend worden.

 

Geavanceerde beeldbewerkingsalgoritmen

Om de beelden die ze vastleggen te analyseren en te interpreteren, maken HeatPro camera’s gebruik van geavanceerde beeldverwerkingsalgoritmen. Deze algoritmen maken het mogelijk om snel en nauwkeurig warmtebronnen te detecteren en te lokaliseren, zelfs in uitdagende omgevingen of als mensen en voertuigen elkaar overlappen. Deze focus op kritieke doelen verhoogt de alarmnauwkeurigheid aanzienlijk.

 

Detecteert warmtebronnen en temperatuur

Een HeatPro camera kan niet alleen warmtebronnen detecteren, maar ook de temperatuur van deze bronnen nauwkeurig meten. Hierdoor kunnen temperatuurverschillen worden geïdentificeerd en gemonitord. Dit kan uiteindelijk nuttig zijn bij het opsporen van problemen zoals oververhitting en overbelasting.

De veelzijdigheid van een HeatPro camera

De toepassingen van HeatPro camera's zijn breed en divers. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in de bouwsector om energieverlies in gebouwen te detecteren, in de industrie om de werking van machines te monitoren en te controleren, en in de beveiligingssector om bewegingen en activiteiten van mensen te detecteren. Een ander belangrijk kenmerk van HeatPro camera's is dat ze draagbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn. Hierdoor kun je ze snel installeren op verschillende locaties en snel en efficiënt inzetten bij het detecteren van potentiële bedreigingen.

 

Inzetbaar in diverse sectoren

In de industriesector kunnen HeatPro camera’s ook worden gebruikt om de werking van machines te monitoren en te controleren. Dit kan helpen bij het identificeren van eventuele problemen voordat deze zich voordoen. Door middel van infraroodmeting kunnen temperaturen van machines en onderdelen worden gemeten en vergeleken, wat inzicht geeft in de warmteverdeling in machines en kan leiden tot een efficiënter gebruik van energie.

Deep learning 

De HeatPro-camera's, die zijnj uitgerust met deep learning algoritmen, identificeren nauwkeurig mensen en voertuigen, zelfs wanneer deze elkaar overlappen of wanneer ze zich in een uitdagende omgeving bevinden. De focus op kritieke doelen verhoogt de alarmnauwkeurigheid aanzienlijk.