Hikvision AX PRO

De alarmsystemen van Hikvision zijn betrouwbaar en eenvoudig zelf te installeren dankzij de smartphone app (Hik-Connect). Camera’s kunnen vanuit de app direct bekeken worden in geval van een alarm. Je maakt je alarmsysteem compleet met magneetcontacten, rookmelders en meer. Ontdek het uitgebreide assortiment van Pro-Alarm en bestel jouw Hikvision alarmsysteem vandaag nog!

 

Bijbehorende producten: Bediendelen | Melders en sirenes | Simkaart  | Camera's

Informatie

Hikvision alarmsysteem kopen

Als je jouw huis, garage, bedrijfspand of andere ruimte wilt beveiligen, hoef je niet verder te zoeken. De Hikvision alarmsystemen zijn geschikt voor verschillende toepassingen en laten zich eenvoudig installeren. Dankzij het subtiele design van de producten valt het alarm van Hikvision niet op in je interieur. De systemen van Hikvision zijn gericht op betrouwbare beveiliging via een toegankelijk platform. Met de Hik-Connect app heb je alle functionaliteiten van een professioneel systeem binnen handbereik. Je vindt bij Pro-Alarm dan ook complete systemen, zoals het Hikvision DS-PWA32-NKG alarmsysteem met LAN-aansluiting, WiFi-functionaliteiten en zelfs een 3G/4G verbinding. Ook losse producten zijn bij ons te bestellen. Zo breidt je jouw Hikvision alarm eenvoudig uit met extra sensoren of sirenes, of vervang je kapotte producten wanneer dat nodig is.

 

Hikvision soorten alarm

De alarmsystemen van Hikvision zijn draadloos en kunnen via de Hik-Connect app eenvoudig beheerd worden. Met de app ben je, waar ook ter wereld, op de hoogte van de situatie in je huis of pand. De camera’s zijn via de app ook direct te bekijken. De draadloze alarmsystemen van Hikvision hebben een maximaal bereik van 800 meter. We raden de producten van Hikvision aan als je op zoek bent naar een eenvoudig te installeren en te gebruiken alarmsysteem voor jouw woning.  De snelle verbinding met de app op je smartphone en de plug-and-play installatie zorgen ervoor dat je binnen no-time je huis beveiligd. De systemen van Hikvision zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid, waardoor je na de installatie niet veel tijd kwijt bent aan het updaten of tweaken van de software, wel zo prettig.

Al je vragen over de Hikvision alarmsystemen beantwoord

Hoe veilig ben ik met een Hikvision alarmsysteem?
Het doel van ieder alarmsysteem is de veiligheid in en rondom je woning vergroten. Dit kun je op verschillende manieren doen. In ons assortiment vind je diverse alarmsystemen van Hikvision waarmee je een oogje in het zeil kunt houden. Alle producten zijn zo ontworpen om jouw veiligheid te waarborgen. Of je nu weg bent of gewoon in huis bent, met een Hikvision alarmsysteem word je genotificeerd bij indringers en slaat je systeem alarm. Dit zal indringers ongetwijfeld afschrikken. Op basis van de pushmelding kun je besluiten actie te ondernemen en eventueel de noodzakelijke instanties waarschuwen.


Op welke plekken kan een Hikvision alarmsysteem worden toegepast?
De alarmsystemen van Hikvision kunnen voor diverse redenen kunnen worden toegepast. Heb je een bedrijfs- of kantoorpand die je beter wilt beveiligen? Dan zit je met een Hikvision alarmsysteem goed. Uiteraard kan een Hikvision alarmsysteem ook particulier worden aangeschaft en toegepast zoals in je woning, garage of schuur. Er zijn diverse soorten alarmsystemen waaruit je kunt kiezen. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe uitgebreid jouw systeem moet worden. Je maakt een Hikvision alarmsysteem compleet met bijvoorbeeld rookmelders, paniekknop of magneetcontact. Afhankelijk van jouw behoeftes kun je het ideale systeem samenstellen.


Is een Hikvision alarmsysteem sabotagebestendig?
Een Hikvision alarmsysteem is sabotagebestendig. Dankzij de nieuwste technologieën kunnen bijvoorbeeld de ingebouwde camera’s ontdekken dat zij gemanipuleerd worden door het bedekken, omleiden, sproeien of verblinden van de lens. Wanneer de camera van jouw Hikvision alarmsysteem sabotage herkent dan zal hij direct alarm slaan en krijg jij hier een notificatie van in de app. Deze functie verbetert de betrouwbaarheid van het alarmsysteem aanzienlijk. Ook wanneer geprobeerd wordt om het alarmsysteem los te trekken van de muur zal deze onmiddellijk alarm slaan. Zo ben je altijd goed beveiligd en op de hoogte wat er afspeelt in huis.

Altijd een geschikt systeem voor jou

De alarmsystemen van Hikvision zijn draadloos en zijn eenvoudig te installeren, ook door iemand zonder ervaring. Zowel de losse producten als een compleet pakket zijn voorzien van duidelijke handleidingen. Na de installatie van de hardware kun je de instellingen snel en simpel aanpassen in de Hik-Connect app. Deze app is zowel via de Play Store als de App Store gratis te downloaden. Kom je er toch niet helemaal uit met de installatie? Dan helpen wij je uiteraard graag!

Bestel direct in onze webshop

Wil jij een Hikvision alarmsysteem of andere beveiligingsproducten bestellen? Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Voor een scherpe deal kun je bellen met 033 208 9022. We denken graag met je mee over een geschikt alarmsysteem voor jouw winkel.

Onze alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.