Dahua

Altijd kunnen zien wie er voor je deur staat? Dat kan met een slimme deurbel van Dahua. Niet alleen weet je wanneer er aangebeld wordt, ook kun je direct zien welke persoon er voor je deur staat. In ons assortiment vind je verschillende typen Dahua slimme deurbellen. Eenvoudige apparaten en systemen met uitgebreidere functionaliteiten. Bestel direct via onze webshop!

Informatie

Jouw slimme deurbel van Dahua kopen via Pro-Alarm

Dahua staat in de top 5 van 's werelds grootste security fabrikanten. Het merk biedt diverse oplossingen op het gebied van alarm- en camerasystemen. De producten in ons assortiment zijn veelal als standalone te gebruiken. Je koppelt deze buitenpost direct aan je eigen netwerk met de Dahua DMSS app. Zo kun je via je smartphone, tablet of laptop je complete beveiligingssysteem beheren, besturen en monitoren.

 

Het is ook mogelijk om je Dahua slimme deurbel via WiFi te verbinden. Echter raden wij het af om dit te gebruiken als SIP-server als deze verbonden is met de WiFi. Bij signaalproblemen kan dit invloed hebben op het volledige intercomsysteem. De veiligste optie is dus verbinden via een bedraad systeem.

Zelf eenvoudig installeren en koppelen

Een Dahua slimme deurbel hang je zelf op en koppel je zonder moeite met andere domotica in en rondom je woning of (bedrijfs)pand. De bel is op zo’n manier ontwikkeld dat het sabotage onmogelijk maakt. Wordt het systeem bijvoorbeeld losgetrokken van de muur, voordeur, poort of kozijn? Het systeem zal dan automatisch alarm slaan en je ontvangt een pushnotificatie in je app. Zo kun je bij onveilige situaties snel handelen en vervolgstappen nemen.

 

Hulp nodig?

Bestel je jouw slimme deurbel van Dahua via onze webshop? Dan ontvang je van ons altijd een montagehandleiding die je stapsgewijs door de installatie helpt. Kom je er tijdens de montage niet helemaal aan uit? Doe dan beroep op onze hulp op afstand. Via Teamviewer kijken we dan met je mee. Liever de installatie volledig uit handen geven? Ook dan kun je op ons rekenen. Een van onze vakspecialisten komt graag langs op locatie om de montage van je Dahua slimme deurbel uit te voeren.

Direct bestellen via onze webshop

Als officiële dealer van Dahua profiteer je snel van meer veiligheid thuis of op werk. Veel van onze producten zijn op voorraad, waardoor je je producten snel thuis kunt verwachten. Heb je vragen over onze producten, behoefte aan advies of twijfel je tussen meerdere systemen bijvoorbeeld? Neem zeker contact met ons op. We delen graag onze professionele tips en adviezen met je.