Batterijen

Op zoek naar kwalitatieve batterijen met een lange levensduur voor draadloze apparaten die onderdeel uitmaken van je alarmsysteem? Bij Pro-Alarm.nl vind je batterijen voor onze draadloze ABAX 2 apparaten. Verschillende draadloze magneetcontacten en bewegingsmelders maken gebruik van de lithium CR123A / CR123. Voor de draadloze flitsers en sirenes heb je een BAT-ER 3.6V nodig. Alarmkasten worden in de regel voorzien van een Accu 12V 7Ah. Bestel deze batterijen of accu’s direct via onze webshop en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis.

Informatie

Batterijen kopen

Veel apparaten van een alarmsysteem zijn op het stroomnet aangesloten, echter heb je voor de draadloze apparaten batterijen nodig. De alarmkasten zijn zowel met het net als met een accu verbonden, zodat je beveiliging in het geval van een stroomuitval blijft functioneren. Pro-Alarm.nl levert uitsluitend kwalitatieve batterijen en accu’s die een lange levensduur hebben, wel zo prettig als de beveiliging van je pand afhankelijk is van deze batterijen. Bovendien ben je dan ook minder tijd kwijt aan het vervangen van batterijen die leeg zijn. De meeste draadloze apparaten vragen om reguliere batterijen in de vorm van AA, AAA of knoopcelbatterijen. Pro-Alarm.nl levert enkel specifieke batterijen die nodig zijn voor de apparaten die wij in ons assortiment hebben.

Verschillende soorten batterijen en accu’s

Pro-Alarm.nl levert drie verschillende soorten batterijen en accu’s. Om gebruik te kunnen maken van onze ABAX 2 apparaten zijn deze batterijen noodzakelijk. De BAT-ER 3.6V batterij van Ultracell is onder andere geschikt voor de ASP-100 en de ASP-200R. Deze batterij wordt aangeduid als Ultralife en heeft een levensduur van 3 jaar (indien gebruikt bij een temperatuur tot 30 °C). Onze CR123 en CR123A zijn exact hetzelfde, maar worden met verschillende coderingen aangeduid. Deze batterij levert 3V en wordt geproduceerd door Panasonic. Voor de alarmkasten hebben we een Yuasa 12V 7.Ah accu die ervoor zorgt dat je systeem in het geval van stroomuitval van stroom voorzien blijft.

 

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl heeft een ruime voorraad aan toebehoren en onderdelen, waaronder batterijen, zodat we je bestelling in 99% van de gevallen de volgende werkdag al leveren. Voor informatie over de installatie van onze alarmsystemen kun je de veelgestelde vragen of het blog raadplegen. Heb je behoefte aan persoonlijk advies of extra hulp? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder