AcuPick

 

Met Dahua AcuPick kan je razendsnel een doelwit in meerdere video's tegelijk vinden!

Het doelwit op basis van 1 afbeelding in alle videobronnen met 1 muisklik opzoeken. Nauwkeurige resultaten tonen door metadata-analyse van mensen en voertuigen en zelfs tot 99% zoektijd besparen!

 

Dit overzicht zijn de camera's en recorders die van AcuPick ondersteunen.

Informatie

Wat is AcuPick technologie?

AcuPick-technologie is een innovatieve concept van diepgaande integratie, maakt effectief gebruik van zowel front-end als back-end intelligentie om gebruikers te helpen doelen gemakkelijker, sneller en nauwkeuriger te lokaliseren in massale videogegevens.

 

Grootste voordelen in het gebruik:

  1. Sneller zoeken
  2. Eenvoudige bediening
  3. Hoge nauwkeurigheid
 

1. Sneller zoeken

AcuPick kan snel videoclips lokaliseren van mensen/voertuigen, en bespaart tot 99% zoektijd.

Lokaliseer het doelwit direct: Gebruikers kunnen snel en eenvoudig grote hoeveelheden nutteloze informatie eruit filteren en de relevante videoclips van hun doel lokaliseren. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk grote hoeveelheden nutteloze informatie uitfilteren en de relevante videoclips van hun gevonden vinden.

Slim zoeken op indringing: Gebruikers kunnen een indringingsregel tekenen om naar videoclips te zoeken tijdens het afspelen van SMD, zodat ze snel en eenvoudig het doelwit kunnen identificeren dat het gebied is binnengedrongen.

 

2. Eenvoudigere bediening

Vergeleken met de traditionele zoekmodus, heeft AcuPick maar 1 pick nodig om doelen te vinden, wat vele complexe handelingen bespaart. Maar met 1 klik: AcuPick is supergemakkelijk te gebruiken. Gebruikers kunnen zoeken in preview of afspelen met slechts één pick! Met slechts één klik kunnen gebruikers de video bevriezen en het doel kadreren.

Standaard ingeschakeldBij de IPC WizMind S camera's & NVR5-EI recorder is AcuPick standaard ingeschakeld. Met behulp van AI-rekenkracht kan het snel en nauwkeurig attribuutinformatie van doelen extraheren. Bovendien kan de Perimeter Protection tegelijkertijd worden ingeschakeld aan de camera-zijde.

 

Meerdere ingangen: Wanneer een AI-gebeurtenis plaatsvindt, moeten gebruikers zoeken naar meer relevante video's van het mens/voertuig-doelwit om de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de gebeurtenis te controleren. De combinatie van AI-gebeurtenissen + AcuPick kan in dit geval een cruciale rol spelen. AcuPick-functies zoals onmiddellijk afspelen en meerdere voorbeelden van nieuw toegevoegde ingangen kunnen aanzienlijk helpen bij het beoordelen van de situatie en gebruikers veel gemak bieden.

 

Slim secundair zoeken: AcuPick kan een tweede nauwkeurige zoekopdracht uitvoeren op basis van de zoekresultaten. Klik op de bevriesoptie in de zoek- en afspeelinterface om een frame te bevriezen. Het systeem haalt automatisch het gedetecteerde doel eruit. Klik op de gedetecteerde afbeelding om de tweede zoekopdracht te voltooien.

 

In de AcuPick-modus is AI by Recorder beschikbaar: Met krachtige AI-capaciteit ondersteunt het de integratie van back-end AI-functies (FR, Video Metadata, IVS, SMD) met AcuPick, waardoor gebruikers een gebruiksvriendelijkere en handigere bewakingservaring krijgen.

 

3. Hoge nauwkeurigheid

AcuPick biedt gebruikers een hoge nauwkeurigheid door zijn uitgebreide analytische waarden voor mensen en voertuigen.s.

De camera's en recorders met Acupick modelleren de details van het uiterlijk van het doelwit met behulp van een algoritme, en richt zich voornamelijk op de uiterlijke kenmerken van het menselijk lichaam, zoals kleur van de kleding, kledingstijl, geslacht, lichaamsvorm en andere relevante informatie. Het doel is om te bepalen of de persoon/het voertuig van interesse elders verscheen op een ander tijdstip, vastgelegd door een andere camera of dezelfde camera op een ander tijdstip.
 

Acupick op beeld