ColorVu

Met Hikvision ColorVu neem je heldere kleurenbeelden ook in de nacht op en hou je ook in het donker het terrein beveiligd. Het vastleggen van heldere en scherpe kleurenbeelden vol levendige details in donkere omstandigheden is waar ColorVu-technologie nu precies voor gemaakt is. Een persoon die een paarse jas draagt, of een groene auto met een modderig kenteken; een ColorVu camera legt dit met helder beeld allemaal vast, zelfs in totale duisternis. Grote diafragma's en geavanceerde sensoren zorgen samen voor duidelijke en waardevolle beelden, hoe weinig licht er ook mag zijn.

 

Verschil ColorVu
 

Nieuwe lijn is de Colorvu - Smart Hybrid light. Geen zichtbaar licht op de camera in rust, bij beweging door persoon of voertuig op aangewezen gebied, gaat het LED verlichting aan en is er kleurbeeld. Zie meer blog Hikvision Colorvu Hybrid uitgelegd en aanbod 


Zie meer Colorvu camera's: Complete buitencamera sets | Binnen camera's | Buiten camera's  | Draaibare camera's

Informatie

Hikvision ColorVu camera kopen

Dankzij de camera’s met de Hikvision ColorVu-technologie neem je 24/7 haarscherpe, kleurrijke beelden op. Zowel overdag bij gunstige omstandigheden, als ’s avonds wanneer het donker wordt en de meeste camera’s moeite krijgen met het registreren van beweging, blijven jouw Hikvision ColorVu camera’s ongestoord opnemen. Het opnemen van heldere kleuren in de nacht heeft een enorme meerwaarde voor de politie of meldkamer. Het verschil tussen een blauwe of rode jas kan het verschil zijn tussen een duidelijke omschrijving of een vaag en generiek daderprofiel.

 

De Hikvision ColorVu-techniek houdt in de praktijk in, dat als er een beweging geconstateerd wordt, er een wit LED licht op de camera aangaat, die de ruimte verlicht. Dankzij die verlichting is een infraroodcamera niet nodig en kan er dus in kleur opgenomen worden. Bovendien werkt het felle licht ook als afschrikmiddel. Zo bewijzen de Hikvision ColorVu hun meerwaarde op meerdere vlakken.

 

 

Alles voor jouw alarm

Pro-Alarm.nl heeft alles in huis om jouw woning te beveiligen tegen inbrekers. De Hikvision ColorVu camera’s zijn een mooie aanvulling op het alarmsysteem van een gemiddelde woning, winkel of kantoorruimte en bieden absoluut waar voor hun geld. Ondanks de voordelige prijzen, zijn de camera’s uitgerust met onderdelen van hoge kwaliteit en de unieke ColorVu-technologie is ook zeker geen standaard in deze prijsklasse.

Verschil ColorVu

Een populaire keuze zijn de ColorVu Smart Hybrid light camera’s. Geen zichtbaar licht op de camera in rust, bij beweging door persoon of voertuig op aangewezen gebied, gaat de LED verlichting aan en is er kleurbeeld, wat de beveiliging zichtbaar maakt. Ideaal om geen details in het donker te verliezen en discreet een camera te plaatsen. Zie meer blog Hikvision ColorVu Hybrid uitgelegd en aanbod.

Bij het kiezen van de juiste Hikvision ColorVu camera zijn er een aantal eigenschappen die van belang zijn bij de keuze. Zo zit er verschil in diverse kenmerken, zoals: 

  • Nachtzicht: kleurrijk beeld (bij beweging) of zwart/wit
  • Resolutie: 
  • Type camera: Bullet, Purret en types Dome camera
  • Audio (ingebouwde microfoon, 2 weg audio met luidspreker bijvoorbeeld)
  • Optische zoom
  • Lichtbron (infrarood of geen)

 

Wil je weten of de Hikvision ColorVu geschikt is voor jouw alarm, of ben je benieuwd naar welk systeem het beste bij jou past? De specialisten van Pro-Alarm.nl voorzien je graag van advies op maat. Bel of app naar 033-20 890 22 om in direct contact te komen met onze ervaren medewerkers. Zij beantwoorden je vragen en denken graag met je mee.

 

 

Al je vragen over de Hikvision ColorVu camera beantwoord

Voor wie is een Hikvision ColorVu camera geschikt?

De toepassingen van de Hikvision ColorVu zijn eindeloos. Zowel particulieren als zakelijke gebruikers profiteren van de uitstekende techniek. Denk aan bewoners, kleine bedrijven, parkeerterreinen en parken. Slecht belichte paden, in- en uitgangen, donkere gangen, parken en woningen worden beter beveiligd met dit camerasysteem. Als er beweging gedetecteerd wordt, springt er een felle lamp aan wat voor meer zicht zorgt en eventuele daders afschrikt. Het draagt ook bij aan een hoger veiligheidsgevoel. Door de ColorVu camera’s strategisch te plaatsen, neemt het risico op ongelukken of andere incidenten af.

Welke soorten Hikvision ColorVu camera’s zijn er?

De ColorVu camera’s zijn te verkrijgen als eyeball en bullet camera. Een eyeball camera, ook wel de turret camera genoemd, functioneert als een soort kogelgewricht, dat een zeer uitgebreid beeld van een groot terrein kan opvangen. De bullet camera’s zijn te herkennen aan de langwerpige vorm die is voorzien van een montagevoet. Bovendien hebben deze ColorVu camera’s een klein afdakje om de lens te beschermen tegen zonlicht en regen. Iedere Hikvision ColorVu camera beschikt over specifieke eigenschappen en kenmerken. Om erachter te komen welke camera voor jou geschikt is, adviseren we om de specificaties en productomschrijving door te nemen.

Waarom kiezen voor de Hikvision ColorVu?

De Hikvision ColorVu is perfect om heldere en scherpe kleurbeelden vast te leggen, waarbij alle details duidelijk zijn, ook in het donker. De geavanceerde technologie in combinatie met de grote sensoren zorgt voor haarscherpe en waardevolle beelden, hoe weinig licht er ook is. En dat is fijn, want de meeste diefstallen en inbraken vinden plaats in het donker. Dankzij de scherpe en duidelijke weergave kunnen inbrekers en andere ongenode gasten makkelijker geïdentificeerd worden en mogelijk worden vervolgd. Het maakt niet uit of je eigenaar bent van een winkel, huis of ander bedrijf, met de Hikvision ColorVu camera’s creëer je een veiligere woon- en werkomgeving.

Optioneel: ColorVu Smart Hybrid Light, wat kan ik daar mee?

Deze geavanceerde camera-generatie wordt uitgerust met Smart Hybrid Light-functionaliteit. Dit betekent dat de camera's voorzien zijn van zowel infrarood (IR) als witte LED-verlichting voor bijverlichting. Wat de Smart Hybrid ColorVu camera's onderscheidt, is hun capaciteit om 's nachts in de IR-modus te opereren zonder activering van de witte LED-verlichting. Zodra echter een persoon wordt gedetecteerd, schakelt de camera naadloos over naar kleurenmodus en activeert de witte LED-verlichting automatisch. Dit creëert niet alleen een afschrikwekkend effect, maar maakt de persoon ook zichtbaar in kleur, waardoor meer details waarneembaar zijn. De slimme technologie die hierbij wordt ingezet, zorgt voor een uiterst snelle overgang van zwart-wit naar kleur, zonder enig verlies aan beeldkwaliteit.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. De Hikvision ColorVu camera’s zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk. Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

Ben je ook nieuwsgierig naar andere Hikvision camera’s? Bij Pro-Alarm vind je ook de AcuSense, DeepInView, HeatPro en TandemVu PTZ. Ontdek ze allemaal in onze webshop.