Behuizing

Op zoek naar een kwalitatieve behuizing voor je alarmsysteem? Bij Pro-Alarm.nl vind je alle soorten behuizingen voor je beveiligingssysteem. Alle behuizingen zijn van metaal en van de hoogste kwaliteit. Dit maakt het voor ongenode gasten bijna onmogelijk om de alarmkast van de muur af te slaan. Vind de behuizing voor jouw systeem in onze webshop en bestel direct, zodat je jouw bestelling de volgende werkdag al ontvangt.

Informatie

Behuizing kopen

Pro-Alarm.nl heeft een ruim assortiment aan behuizingen voor alarmkasten. Bescherm je alarmsysteem tegen water, ongenode gasten en andere vormen van impact door een stevige behuizing te installeren. Veel van onze grote kasten zijn voorzien van een grotere voeding, zodat je meerdere apparaten van energie voorziet via de kast. Voorkom dat jouw alarmsysteem uitgeschakeld of beschadigd wordt door een geschikte behuizing voor jouw systeem te bestellen bij Pro-Alarm.nl.

Passende buizing voor jouw systeem

Heb je een alarmsysteem van Satel? Dan ben je bij Pro-Alarm.nl aan het juiste adres voor behuizing dat perfect bij jouw systeem past. We leveren Grade 3 metalen kasten voor de beveiliging van winkels en bedrijfspanden. Naast zware kasten met meerdere beveiligingsopties voor Satel Integra systemen vind je bij ons ook een opbouw regenkap voor de KV6103/6133 Serie Hikvision intercom en de serie VTO2000A intercoms van Dahua. Op zoek naar de behuizing voor een specifiek systeem? Neem gerust contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren over een passende behuizing voor jouw systeem. De experts van Pro-Alarm.nl hebben uitgebreide kennis van Satel Integra systemen en kunnen je dan ook precies vertellen welk soort behuizing het beste is voor jouw situatie.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl heeft een ruime voorraad aan toebehoren en onderdelen, zoals behuizingen, zodat we je bestelling in 99% van de gevallen de volgende werkdag al leveren. 


Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste behuizing voor jouw alarmsysteem en situatie? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om de beste behuizing voor jouw situatie te vinden.