Intercom met camera

Een intercom met camera zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan bij het openen van je voordeur. Wanneer de deurbel gaat weet je niet altijd wie er voor de deur staat, zeker wanneer je geen bezoek verwacht. Een intercom met camera geeft je toegang tot een overzichtelijk beeld zonder dat je de deur hoeft te openen of zelfs maar in de buurt van de voordeur hoeft te zijn. Een intercom met camera geeft je niet alleen een gevoel van veiligheid, het is ook veiliger. Bij Pro-Alarm vind je verschillende soorten intercoms met camera van diverse merken. Bestel direct in onze webshop en ontvang je bestelling in de meeste gevalle de volgende werkdag thuis. De bezorger is de laatste die ongezien bij jou kan aanbellen.

Informatie

Intercom met camera kopen

De Hikvision intercom systemen zijn uitgerust met een camera, zodat je na het aanbellen ook gelijk een gezicht bij de stem ziet. Zo krijg je overzicht van de gehele situatie. De beelden kun je op een scherm bekijken maar ook op je smartphone of tablet zien als je gebruik maakt van de bijbehorende app. Daarnaast biedt een Hikvision intercom beveiligingssysteem met camera alle mogelijkheden om de beelden desgewenst vast te leggen. Je kunt immers met het intercomsysteem van Hikvision een foto of een filmpje maken van je bezoeker. Deze foto kun je vervolgens opslaan. Deze afbeelding kun je gebruiken wanneer er een verdachte situatie zich voordoet. Indien gewenst kun je dit beeldmateriaal overhandigen aan de politie. 

Scherpe camera beelden van Hikvision

Ook met betrekking tot de resolutie heb je niet veel keuzemogelijkheden. Je kunt kiezen voor Full HD schermen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De Hikvision intercom met camera blijven scherpe beelden registreren op momenten dat andere camera's niet veel meer dan schimmen registreren. Veel camera’s voor buiten hebben niet de mogelijkheden om de situatie in een slecht verlichte ruimte goed in beeld te brengen. Daarnaast is het systeem stof en waterdicht. Zelfs onder de meest extreme weeromstandigheden zul je nog altijd goed kunnen zien wie er voor de deur staat. 

 

Verschillende soorten Hikvision intercoms met camera's

Op Pro-Alarm vind je verschillende soorten Hikvision intercoms met camera’s. Alle soorten Hikvision intercomsystemen met camera's zijn modulair. Dit wil zeggen dat je het Hikvision intercomsysteem volledig naar wens kunt samenstellen en indien gewenst kunt uitbreiden. We bieden zowel volledige Hikvision intercomsets als losse modules aan, zodat je zelf je eigen systeem kunt tweaken. Bij het aanschaffen van een intercom set ontvang je een buiten- en binnenpost, een frame voor de buitenpost, een POE switch en een SD-kaart. Je kunt dus vanaf de binnenpost communiceren met een bezoeker aan de deur, maar dit kan ook eenvoudig vanaf je telefoon of tablet. Download hiervoor de Hik-Connect app voor Android of iOS.

Hikvision intercomsysteem voor bedrijven

Zoals aangegeven is het gebruik van een Hikvision intercom met camera ook zeer aantrekkelijk voor veel bedrijven. Een receptioniste kan met behulp van een Hikvision intercomsysteem eenvoudig verbinding maken met elke werknemer, bewoner of afdeling in het gebouw en zo via beeld en spraak met de betreffende persoon communiceren. Dit brengt een extra stukje gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid met zich mee.

Hikvision intercomsysteem voor particulieren

Uiteraard kun je ook als particulier gebruik maken van een Hikvision intercom met camera. Door een dergelijk systeem op te hangen heb je direct inzicht wie er voor je deur staat. Dit is ook het geval als je niet thuis bent. Het intercomsysteem is namelijk overal ter wereld te bedienen. Het is dus zelfs mogelijk om te zien wie er voor je deur staat als je in het buitenland bent!  

Eenvoudige bediening

Communiceren met anderen door middel van beeld en spraak

Het voornaamste doel van het gebruik van de Hikvision intercom met camera is het eenvoudig communiceren met anderen. Mensen die in een appartementencomplex wonen en allemaal beschikken over een binnenpost, het intercomsysteem van Hikvision, kunnen zo onderling met elkaar communiceren door middel van een beeld- en spraakverbinding. Een Hikvision intercomsysteem is voorzien van een stroomkabel en wordt door middel van wifi verbonden. Hierdoor kunnen mensen op een eenvoudige manier met elkaar in contact komen.

Het prettige aan de Hikvision intercom met camera is dat ze perfect geïntegreerd kunnen worden met videobewaking, toegangscontrole en inbraaksystemen. Zo heb je alles op één plek en ben je uitstekend beveiligd. Je ontvangt direct na het aanbellen een pushnotificatie via de app en dankzij de HD-video en tweerichtingsspraak heb je altijd contact met je bezoekers, waar je ook bent. Dit lijkt op het eerste gezicht een ingewikkeld systeem maar dat is zeker niet het geval. Een van de belangrijkste onderscheidende waarden van dit merk is de eenvoudige bediening van Hikvision beveiligingssystemen met camera. 

Voordelen van het gebruik van een Hikvision intercom met camera

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een Hikvision Intercom met camera is het gemak. Als je de beschikking hebt over dit intercomsysteem hoef je niet meer je luie stoel uit als er bij de voordeur aangebeld wordt. Met behulp van een Hikvision Intercom met camera kun je niet alleen met de persoon die voor de deur staat communiceren maar deze persoon ook zien. Bijkomend voordeel van deze optie heeft betrekking op de veiligheid van de bewoners van een woning of medewerkers van een bedrijf. Door de beschikking te hebben over een Hikvision Intercom met camera is het niet meer noodzakelijk om de deur te openen als een onbekende persoon voor de deur staat. Ook dit is een belangrijke reden waarom zowel particulieren als bedrijven graag gebruik maken van dit soort geavanceerde systemen. Belangrijk is uiteraard wel dat er de beschikking is over een systeem van goede kwaliteit om de beschikking te hebben over scherpe beelden en een goede geluidskwaliteit. Als je echter kiest voor een Hikvision Intercom met camera hoef je je daarover géén zorgen te maken.

Dit moet je weten over de Hikvision intercoms met camera

Hoe kan ik een Hikvision intercomsysteem installeren?

Heb je enig technisch inzicht en kun je goed overweg met het instellen van een netwerk thuis? Dan is het zeker mogelijk om je Hikvision intercom met camera zelf te installeren. Het systeem wordt geleverd inclusief uitgebreide handleiding. Hierin wordt duidelijk uitgelegd hoe je het beste een Hikvision intercomsysteem met camera kunt installeren. Kom je er tijdens de installatie achter dat je vastloopt en kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag verder. Hulp op afstand behoort tot de mogelijkheden maar installatie op locatie is ook geen probleem. Ons team van monteurs staat voor je klaar als je de installatie helemaal uit handen wilt geven.

 

Hoe goed is mijn pand beschermd met een Hikvision intercomsysteem?

Een Hikvision intercom met camera is een mooie eerste stap die je kunt nemen om je woning of pand beter te beveiligen. Dankzij de camerafunctie en intercom kun je direct zien wie er voor je deur staat. Op basis hiervan kun je de keuze maken om de deur te openen of deze juist dicht te laten. Daarnaast kun je op afstand communiceren, maar ook een foto of video maken van je bezoeker. Bij verdachte omstandigheden zoals inbraak of diefstal vormt dit beeldmateriaal een uitstekend bruikbaar bewijs voor de politie. Daarnaast kun je de beelden gebruiken als bewijs voor de verzekeringsmaatschappij.

 

Wat is het voordeel van een modulair intercomsysteem met camera?

Het grote voordeel van het merk Hikvision is het modulaire ontwerp van het systeem. Dit wil zeggen dat je de Hikvision beveiligingsapparatuur desgewenst nog verder kunt uitbreiden met camera’s, alarmen en andere toebehoren. Op deze manier kan er een beveiligingsnetwerk worden gecreëerd dat volledig aansluit op je wensen op dit gebied. Uiteraard helpen onze adviseurs je graag bij het samenstellen van jouw beveiligingssysteem.

Bestel direct in onze webshop

Onze webshop levert producten direct uit voorraad. Het grote voordeel is dat je niet lang hoeft te wachten tot je bestelling bij je thuis of op het bedrijf wordt afgeleverd. In de meeste gevallen kunnen we je bestelling de volgende werkdag al leveren. Voor informatie over de installatie van onze Hikvision intercom systemen kun je de veelgestelde vragen of het blog raadplegen. Kan je hulp gebruiken bij het kiezen van een geschikt Hikvision intercomsysteem? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om het ideale intercomsysteem voor jouw situatie te vinden. Je bent van harte welkom om gebruik te maken van onze uitstekende vakkennis en ruime ervaring op dit gebied.