Panorama camera

Wanneer je op zoek bent naar camera’s die een breed beeld vast kunnen leggen van de omgeving, dan zijn panorama camera’s een juiste keuze. Doordat deze camera’s een groot bereik hebben, zijn ze erg nuttig bij het beveiligen van jouw huis of bedrijf tegen inbraak. Bij Pro-Alarm vind je diverse panorama camera’s met elk hun eigen kenmerken. Bekijk het aanbod hier!voorbeeldpanorama 

Informatie

Panorama camera’s: dit is waarom je ze koopt

Helaas weten inbrekers tegenwoordig allerlei slimme maniertjes om uit het beeld te blijven van traditionele beveiligingscamera’s. Panorama camera’s kunnen daarbij een goede oplossing zijn. Deze bieden een uitgebreid overzicht van de omgeving, waardoor het voor inbrekers of andere kwaaddoeners om zich te verbergen of verstoppen. Het kan bijna niet dat ze ongezien blijven door panorama camera’s. Zo kunnen deze camera’s bijvoorbeeld in één oogopslag de volledige oprit, de gehele tuin en de voordeur van een huis vastleggen.

 

Ook voor bedrijven is dit type camera een weloverwogen keuze om inbraak te voorkomen. Met panorama camera’s kun je gerust zijn dat jouw kantoor en de eigendommen van jou en je collega’s goed beveiligd worden.

 

Voorkom inbraken met panorama camera’s

Panorama camera’s zijn daarnaast uitgerust met een bewegingsdetectie. Dit betekent dat ze verdachte bewegingen op tijd kunnen detecteren. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer er ’s nachts iemand rond het huis loopt of een poging doet tot inbraak. Zodra de camera beweging detecteert, kan deze het stroboscooplicht of alarm activeren.

 

Het hebben van een panorama camera kan op zichzelf al een afschrikwekkend effect hebben op potentiële inbrekers. Als inbrekers weten dat er een camera is die hun bewegingen vastlegt, zullen ze minder snel geneigd zijn om in te breken. Dit kan bijdragen aan het voorkomen van inbraken bij jouw thuis, bij jouw bedrijf of in de omgeving ervan.

 

Verschillende soorten in het assortiment

In het assortiment van Pro-Alarm zijn er verschillende soorten panorama camera’s te vinden. De meeste camera’s hebben een 180 graden kijkhoek en een hoge resolutie. Dit komt doordat panorama-opnamen worden samengesteld uit meerdere afzonderlijke foto's, waardoor de totale resolutie van het beeld toeneemt.

 

Daarnaast beschikken de panorama camera’s over een groot beeldsensor en een geavanceerd optiek en hebben ze allemaal 24/7 kleurrijke beeldvorming. Sommige worden daarnaast geleverd inclusief microfoon. De meeste lenzen van de camera’s hebben een vast brandpunt, wat betekent dat de afstand tussen de lens en het filmvlak niet kan worden aangepast.

Waarom kiezen voor Pro-Alarm?

Wij zijn grote liefhebbers van geautomatiseerd apparatuur met de nieuwste technologieën. Wij doen er daarmee alles aan om jou een zo optimaal werkend product te verschaffen. Doordat wij werken met opgeleide monteurs kunnen wij jou te allen tijde het beste advies geven en de juiste ondersteuning bieden omtrent de beveiliging van jouw huis of kantoor.

 

Wij installeren dan ook maar al te graag jouw nieuwe panorama camera bij jou thuis. Kies voor installatie op locatie. Op die manier weet je zeker dat deze juist aansloten wordt en in de praktijk goed werkt. Neem vrijblijvend contact op wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt!