Camera modules

Breid je bestaande beveiligingssysteem uit met Hikvision camera modules. Een efficiëntie, praktische en voordelige optie om makkelijk de veiligheid rondom je woning of zakelijke pand te verhogen. Dankzij de haarscherpe beelden weet je precies wat er zich buiten afspeelt. Direct Hikvision camera modules bestellen doe je via de webshop van Pro-Alarm.nl.
Informatie

Waarom kiezen voor een camera module van Hikvision?

Met een camera module van Hikvision weet jij altijd wie er voor je deur staat. Alles is perfect in beeld dankzij de brede kijkhoek. Op afstand kun je communiceren en eventueel de deur open doen. De modules die wij aanbieden zijn tevens voorzien van één beldrukker en hebben een stijlvolle vormgeving. De camera valt niet te erg op. Een Hikvision camera module is een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Ring-camera.

 

Modulair samen te stellen

Het voordeel van een Hikvision camera module is de mogelijkheid om je buitenpost zelf naar wens samen te stellen. Denk aan bijvoorbeeld een camera module en daarbij een kaartlezer inclusief een inbouwframe voor twee modules. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een UTP-kabel. Indien je ook kiest voor een PoE-switch, dan kun je jouw camera module van Hikvision hierop aansluiten evenals een binnenpost. Dit maakt het controleren, beheren en monitoren een stuk eenvoudiger!

 

Breid uit met andere modules

Breid je modulaire systeem uit andere modules, zoals een keypad, kaartlezer, indicatiemodule of 6-knop appartement module en configureer een toegangssysteem op maat. Beveiliging die voldoet aan al je wensen en die past bij je persoonlijke situatie.

Wat zijn de voordelen van een Hikvision camera module?

Zoals aangegeven biedt het gebruik van een modulaire camera module van Hikvision veel praktische voordelen. Een belangrijke eigenschap is de robuustheid. Zelfs met geweld zijn de camera’s niet te verwoesten. Daarnaast is een Hikvision camera module bestand tegen alle invloeden. Je kunt dus onder alle weersomstandigheden op je systeem vertrouwen. Deze module kun je dus prima gebruiken om toezicht te houden op je bedrijventerrein, tuin of oprit.

 

Schrik daders af

Een module met camera draagt indirect bij aan de veiligheid rondom je woning of zakelijke pand. Een zichtbare camera schrikt daders vaak af. Ze weten immers dat ze mogelijk gefilmd en/of gefotografeerd worden. Hierdoor denken ze wellicht wel twee keer na voordat ze besluiten in te breken of te stelen. Investeren in goede beveiliging kan je dus een hoop ellende besparen.

Eenvoudig jouw camera module van Hikvision installeren

Hoewel enige kennis en vaardigheid is gevraagd bij het monteren en installeren van deze module, is de installatie zelfs voor onervaren doe-het-zelvers goed te doen. Bovendien ontvang je van ons een montagehandleiding die je stapsgewijs door het proces leidt. Heb je toch vragen of hulp nodig? Schakel dan onze hulp op afstand in. We bieden zo ondersteuning via Teamviewer.

Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie over te laten aan een van onze vakspecialisten door te kiezen voor installatie op locatie.

 

Direct bestellen via onze webshop

Bestel vandaag nog jouw Hikvision camera module via Pro-Alarm.nl en profiteer van een snelle levering. Behoefte aan aanvullende informatie of vragen over onze producten? Lees dan onze blog of raadpleeg onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op!