Slimme deurbel

Met een slimme deurbel / intercom kun je direct zien wie er voor je deur staat en kun je spreken met de desbetreffende persoon. Slimme deurbellen helpen je om je voordeur te beveiligen. Belt er iemand aan of er wordt beweging gedetecteerd? Dan ontvang je een push-notificatie op je tablet of mobiele telefoon, ook wanneer je thuis bent. Zo ben je altijd op de hoogte als er iemand voor je deur staat,
dat is wel zo prettig. Het is bovendien mogelijk om via de slimme deurbel te communiceren met de persoon aan de deur. We hebben diverse slimme deurbellen van de beste merken uit de branche in ons assortiment. Kies de deurbel die bij jou past en bestel direct in onze webshop.

Informatie

Slimme deurbel kopen

Als je van plan bent om een slimme deurbel te kopen dan is het goed om te weten dat de deurbellen uit ons assortiment ieder zijn eigen functionaliteiten en voordelen hebben. Wij bieden slimme deurbellen aan van Dahua en Hikvision. Een deurbel is tegenwoordig niet enkel een dingdong geluidje meer. Sterker nog, sommige maken niet eens geluid meer. Andere opties zoals de videorecorder en speaker is waar het nu om draait. Welke functies voor jou belangrijk zijn, hangt af van je eigen wensen. Het is mogelijk om een enkel een slimme deurbel te kopen, maar we bieden ook complete intercom systemen aan.

Slimme deurbel met camera

Alle slimme deurbellen die je in ons assortiment tegenkomt zijn voorzien van een 2 MP camera met en grote inkijkhoek. Dankzij de grote inkijkhoek kun je duidelijk zien wie er voor je deur staat en communiceren op afstand. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, de systemen zijn makkelijk te bedienen met een app op je telefoon of tablet. Daarnaast werken sommige slimme deurbellen met
camera op wifi en andere alleen via bekabeling. Onze slimme deurbellen zijn zelf eenvoudig te installeren. Gaat je voorkeur uit naar een volledig intercom systeem? Dan kan je zelf je ideale systeem samenstellen en uitbreiden. Door de modulaire opbouw is elk gewenste opbouw mogelijk.

Draadloze slimme deurbel

Een draadloze slimme deurbel maakt het ophangen en installeren nog eenvoudiger. Je sluit de slimme deurbel na het ophangen aan op je wifi en je bent klaar. Onze professionele slimme draadloze deurbellen van kwaliteitsmerken zijn voorzien van onderdelen die sabotage onmogelijk maken. Wordt het systeem losgetrokken van de muur, voordeur, poort of kozijn? Dan zal hij automatisch alarm slaan en ontvang je een notificatie.

Meer veiligheid

Met een slimme deurbel aan je voordeur verhoog je tegelijkertijd de veiligheid. Dankzij de bewegingsdetector weet je direct wat er zich afspeelt rondom je woning en wordt dit ook geregistreerd door je deurbel. De opgenomen videobeelden kunnen worden opgeslagen op een SD-kaart of direct worden geüpload naar de cloud. Dit is afhankelijk van het type slimme deurbel die jij
hebt gekozen. Uiteraard is het ook mogelijk om de beelden in realtime te zien. Je kunt hierdoor direct handelen en eventueel ingrijpen. Ook ’s nachts in het donker kun je de beelden goed zien. Inbrekers en dieven kunnen zo op beeld staan en hopelijk worden afgeschrikt. Mocht er dan toch ingebroken worden dan kun je de beelden overleggen met de politie. Dit helpt bij het vinden van de daders.

Alles wat je wilt weten over de slimme deurbel

Een slimme deurbel kun je soms verbinden via bedrading (LAN) of via wifi, en laat door middel van de ingebouwde camera zien wie er voor je deur staat. Dankzij de intercomfunctie kun je ook communiceren met de persoon voor de deur. Het is mogelijk om de beelden te bekijken op je smartphone, tablet of desktop, vaak doe je dit via een app. De slimme deurbel vervangt je normale deurbel en is in een paar eenvoudige stappen geïnstalleerd. Door een slimme deurbel op te hangen verhoog je op een relatief makkelijke manier de veiligheid rondom je huis.

 

Hoe hoog moet je een slimme deurbel ophangen?

Waar een traditionele deurbel vrij laag opgehangen kan worden, is dit niet het geval bij een slimme deurbel. De ideale hoogte van een slimme deurbel is rond de 1.60 of 1.70 meter. Dit heeft alles te maken met de camera. Je wilt natuurlijk niet alleen de buik van je bezoeker in beeld zien, maar liever een gezicht. Plaats de deurbel ook op een logische plek waar de bel goed zichtbaar is voor bezoekers, bijvoorbeeld op de huidige plek van je deurbel. Indien je een nieuwe plek wilt kiezen voor je slimme deurbel dan adviseren we een plek te kiezen waar de bezoeker komt te staan op het moment van aanbellen.

 

Welke slimme deurbel is voor mij geschikt?

Om erachter te komen welke deurbel voor jou geschikt is zul je jezelf de volgende vragen moeten
stellen:
Wil je praten met de bezoekers voor de deur?

  • Wil je een slimme deurbel die draadloos of via bekabeling verbonden is?
  • Op welke plekken in huis moet de bel te horen zijn?
  • Wil je mogelijk je systeem nog uitbreiden?
  • Opslag via de cloud of via een SD-kaart?

Na het beantwoorden van deze vragen krijg je een beter beeld bij jouw wensen en kun je de ideale slimme deurbel kiezen!

 

Bestel direct in onze webshop

Dankzij ons eigen magazijn zijn wij in staat direct uit voorraad leveren. Je kunt dus snel profiteren van een veiliger huis. Heb je hulp nodig bij het installeren? In vrijwel alle gevallen kunnen wij op afstand de problemen oplossen. Uiteraard kun je deze service kosteloos van ons verwachten. Twijfel je over de beste slimme deurbel voor jou? Of heb je vragen over één van onze slimme deurbellen? Dan kun je natuurlijk contact opnemen, bellen of een Whatsappberichtje sturen naar 033 20 890 22 en wij zullen je zo spoedig mogelijk bij je terugkomen. Ook installatie op locatie is geen probleem.