Beveiligingscamera

Ben je op zoek naar een beveiligingscamera voor thuis of werk? Pro-Alarm.nl is de expert op het gebied van alarm- en camerasystemen voor in en rondom het huis. Met een bewakingscamera bewaak je jouw huis, winkel of bedrijfspand op een afstand. Creëer een veilig gevoel met de beveiligingscamera's van Pro-Alarm.nl. Binnen ons assortiment vind je camera’s van topmerken zoals Hikvision en Dahua. Bekijk hieronder ons assortiment bewakingscamera's.

Informatie

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Beveiligingscamera's zijn een uitstekende manier om de veiligheid te bewaken en je woning of pand te beschermen tegen inbrekers of vandalen. De aanwezigheid van bewakingscamera’s werkt preventief omdat het afschrikt. Daarnaast, mocht er iets gebeuren, zorgt camerabeveiliging voor bewijsmateriaal. Tot slot geeft de aanwezigheid van camerabeveiliging bij je woning of bedrijfspand een veilig gevoel. 

 

Met de CCTV camera’s van Pro-Alarm.nl weet je zeker dat de opnamen van de hoogste kwaliteit zijn. Pro-Alarm.nl is de expert op het gebied van beveiligingscamera’s en alle toebehoren. Wij kunnen je voorzien van een passend advies over welk camerasysteem er nodig is voor jouw situatie. 

Kies voor een samengesteld systeem

Met een samengesteld camerasysteem ben je voorzien van een complete cameraset met alle benodigdheden zoals recorder, kabels en uiteraard camera’s. Bij Pro-Alarm.nl heb je keuze uit een standaard of samengesteld systeem. Maar wat is het verschil? 

 

Een standaard camerasysteem bestaat vaak uit vooraf geconfigureerde camera's en bijbehorende apparatuur. Deze systemen worden doorgaans als complete pakketten verkocht en zijn specifiek ontworpen als gebruiksklare consumentenproducten. Hierdoor zijn de functionaliteiten en configuraties over het algemeen niet gemakkelijk aanpasbaar. Als je op zoek bent naar meer flexibiliteit in het ontwerp van het systeem, of als je van plan bent om het systeem op een later tijdstip aan te passen of uit te breiden, is een standaardsysteem mogelijk niet de juiste keuze. In dergelijke gevallen is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een samengesteld systeem, waarbij je zelf de benodigde componenten kunt selecteren en samenstellen naar jouw specifieke behoeften.

Beveiligingscamera's voor binnen of buiten

Binnen ons assortiment vind je beveiligingscamera's zowel binnen als buiten. Sommige beveiligingscamera’s zijn enkel voor binnen bedoeld en niet geschikt voor buiten. 

Beveiligingscamera’s voor binnen

Bewakingscamera’s voor binnen zijn bij uitstek geschikt voor winkels en andere openbare gelegenheden. Jaarlijks wordt er namelijk voor duizenden euro's aan goederen gestolen uit winkels en andere openbare ruimtes. Deze locaties hebben vaak vele blinde vlekken die ideaal zijn voor inbrekers en dieven om waardevolle items onopgemerkt in hun jas of tas te stoppen. De meeste criminelen zullen altijd eerst controleren of er beveiligingssystemen aanwezig zijn in een gebouw. Als deze worden opgemerkt, zal het merendeel van hen afschrikken. Een camerasysteem heeft een afschrikkend effect. Het overige deel neemt het risico en wordt vastgelegd op camera. Uit onderzoek is gebleken dat in veel gevallen de binnen geïnstalleerde camerasystemen van lage kwaliteit zijn. De beelden zijn vaak onscherp en de opnamekwaliteit laat te wensen over. Bij Pro-Alarm.nl vind je enkel beveiligingscamera’s voor binnen van de allerhoogste kwaliteit. De opnamen zullen van hoogstaande kwaliteit zijn en als bewijslast altijd van toegevoegde waarde zijn. 

Beveiligingscamera's voor buiten

Wil je beveiligingscamera's voor buiten aanschaffen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons assortiment bewakingscamera’s voor buiten vind je camera’s die bij uitstek geschikt zijn voor buitengebruik.

 

Camera's voor buiten hebben bij uitstek goed zicht nodig in het donker. Dit is vaak het geval op locaties waar er geen of nagenoeg geen licht aanwezig is. Goede kwaliteit camera's maken hierin het verschil. Door goede kwaliteit beelden weet de camera ook welke bewegingen de netwerkrecorder moet vastleggen en welke bewegingen er niet toe doen. Bovendien wil je wel de persoon kunnen herkennen in plaats van een alleen een profiel van een persoon kunnen zien.

 

Pro-Alarm.nl biedt goede buitencamera's aan om jouw woning of pand te beveiligen. Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van IP camera's die de laatste technieken hebben om ook in het donker goede beelden op te nemen. Deze detecteren alleen bewegingen die er toe doen, in plaats van bewegende bladeren. Bij het aanschaffen van een camerasysteem voor buiten is het belangrijk om rekening te houden met:

  • Diameter van de lens
  • Het minimaal aantal lux voor kleurbeelden
  • Resolutie
  • Auto focus, motorisch draaibare camera (PTZ) of manueel 

Beveiligingscamera´s bedraad of draadloos (wifi)

Binnen ons uitgebreide assortiment vind je geen draadloze of camera’s op wifi. Dit komt doordat een bekabelde verbinding altijd veiliger en stabieler is dan een draadloze verbinding. Bovendien maakt het gebruik van dezelfde netwerkkabel het gemakkelijker om de IP-beveiligingscamera van stroom te voorzien. Deze technologie staat bekend als PoE, oftewel Power over Ethernet.

 

Het verbinden van een IP-beveiligingscamera via wifi brengt bepaalde risico's met zich mee. Draadloze signalen kunnen gemakkelijk worden verstoord, zelfs als er een wachtwoord is ingesteld voor de wifi-verbinding. Daarom wordt voor professionele camerabewaking altijd aangeraden om te kiezen voor een bekabelde verbinding.

IP-camera’s voor een optimale beveiliging 

Een IP-camera is een beveiligingscamera waarmee je beelden opneemt en op een later moment kan terugkijken via je smartphone, tablet of computer. IP-camera's functioneren in het thuis- of bedrijfsnetwerk. Binnen ons aanbod IP-camera’s vind je geschikte bewakingscamera’s voor verschillende toepassingen zoals jouw woning, winkel of bedrijfspand. We hebben IP-camera’s voor binnen en waterdichte camera’s die geschikt zijn voor buiten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in camera’s met bewegingsdetectie. Deze bewakingscamera's nemen alleen beelden op die er toe doen. Binnen ons assortiment vind je verschillende IP-camera’s zoals 4K camera’s, dome camera’s en nachtcamera’s.

4K beveiligingscamera’s 

Een 4K-beveiligingscamera biedt uiterst gedetailleerde beelden, zelfs wanneer je inzoomt. Hierdoor worden snel bewegende objecten scherp vastgelegd. De hoge resolutie kan cruciaal zijn bij het verzamelen van bewijsmateriaal, vooral in situaties waarin nauwkeurige analyse vereist is. Het is daarom ook niet vreemd dat 4K beveiligingscamera’s in populariteit toenemen omdat de bewakingscamera’s haarscherpe beelden weergeven en eenvoudig zijn te installeren. Binnen ons assortiment vind je 4K bewakingscamera’s van topmerken als Hikvision en Dahua.

Dome bewakingscamera’s

Het gebruik van een dome camera voor buitentoepassingen biedt talrijke voordelen. Ook wel bekend als een koepelcamera, dankt deze camera zijn naam aan de vorm van zijn behuizing: een doorzichtige koepel. Een dome camera is veelzijdig inzetbaar en levert beelden van uitstekende kwaliteit, op voorwaarde dat je kiest voor een model van goede kwaliteit. Bij Pro-Alarm.nl vind je een uitgebreid assortiment dome camera's voor buiten van topmerken zoals Hikvision, Dahua en Satel. Als officiële dealer staan wij garant voor betrouwbare producten en professioneel advies.

Nachtcamera’s 

Uiteraard vind je bij ons ook nachtcamera’s. Deze beveiligingscamera’s zijn speciaal ontwikkeld om ‘s nachts of bij slechte weersomstandigheden haarscherpe beelden te registreren. Veel buitencamera’s zijn niet of nauwelijks in staat om goed herkenbare beelden te registreren bij slechte weersomstandigheden of als het donker begint te worden. Met onze nachtcamera’s voor buiten ben je verzekerd van de allerhoogste kwaliteit en creëer je het ultieme veiligheidsgevoel.

Beveiligingscamera's van verschillende topmerken.

Binnen ons assortiment vind je beveiligingscamera’s van topmerken als Hikvision, Dahua, Honeywell, Safrie, Spro en Ajax Systems. Zo kunnen wij je voorzien van betrouwbare bewakingscamera’s die het beeld van de allerhoogste kwaliteit registreren. 

Hikvision beveiligingscamera's 

Met een Hikvision camera is er altijd en betrouwbaar toezicht rondom je huis of op je bedrijf, ook wanneer er niemand aanwezig is om de boel te bewaken. In combinatie met een recorder heb je zeer veel mogelijkheden om slimme pushmeldingen te gebruiken. Dit geeft je de gelegenheid om de beelden vanaf iedere gewenste locatie, eventueel op een later moment, terug te kijken. Binnen ons assortiment vind je verschillende Hikvision camera’s zoals Acusense, ColorVu, IP-camera’s en buitencamera’s.

Dahua beveiligingscamera's 

Een van de merken die wij aanbieden is Dahua. Dahua is een andere gerenommeerde speler in de beveiligingsindustrie, bekend om zijn innovatieve producten en geavanceerde technologieën. Het assortiment van Dahua omvat diverse camera's, waaronder IP-camera's, buiten camera’s en dome camera’s. Dahua-camera's worden gewaardeerd om hun hoge beeldkwaliteit, uitgebreide functionaliteiten en gebruiksvriendelijke interfaces. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote beveiligingsinstallaties.

Beveiligingscamera kopen bij Pro-Alarm.nl

Ben je overtuigd en wil je een beveiligingscamera(s) kopen? Dan ben je bij Pro-Alarm.nl aan het juiste adres. Wij leveren beveiligingscamera’s, alarmsystemen, camerasystemen en toebehoren vanuit ons eigen magazijn. Hierdoor zijn wij in staat om snel te leveren.Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun jij je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt! Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste camerasysteem voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op of lees onze blog, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden.

 

Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op de camera’s van Hikvision en de camera’s van Dahua. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. Pro-Alarm.nl is een officiële dealer van Hikvision en Dahua en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over de verschillende camera’s en mogelijkheden? Dat begrijpen wij maar al te goed! Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder met het vinden van de juiste oplossing voor de gewenste toepassing. 

 

Heb je een bestaande of een nieuwbouw woning en wil je een passend beveiligingsplan? Onze specialisten uit de praktijk weten waar ze het over hebben. Tevens zijn ze niet alleen opgeleid om onze producten te mogen verkopen, maar ook om ze te ondersteunen. Zo kunnen we onze service hoog houden. 

 

Schroom niet om een tekening van de woning of een bedrijfspand in te sturen, we maken graag een goed voorstel met onze  ervaringen uit de praktijk. Met name hoe een alarmsysteem een camera systeem aanvullen en andersom. Zo krijg jij de juiste alarmering en de maximale preventieve werking.

Beveiligingscamera’s installeren

De beveiligingscamera’s van Pro-Alarm.nl zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.