Bedieningspanelen

Een alarmsysteem is niet compleet zonder een bedieningspaneel. Kies voor een touchscreen wanneer je op zoek bent naar een intuïtief, esthetisch ontwerp dat later uitgebreid kan worden met andere functies of voor een toetsenpaneel wanneer je liever kiest voor een systeem dat eenvoudig in gebruik is en geen extra functies en uitbreidingen heeft. Ontdek ons uitgebreide assortiment bedieningspanelen voor jouw alarmsysteem en bestel direct in onze webshop.

 

Merken bedienpanelen: Ajax | Hikvision | Satel 

Informatie

Bedieningspanelen kopen

Bij Pro-Alarm.nl koop je snel en eenvoudig een bedieningspaneel voor je alarmsysteem.

Je kunt kiezen tussen een toetsenpaneel en een touchscreen om je alarmsysteem te bedienen. Wil je je alarmsysteem in de toekomst uitbreiden met andere domotica? Dan adviseren wij een touchscreen. Het is met dit systeem namelijk mogelijk om zelf iconen samen te stellen om andere apparaten te bedienen, de temperatuur af te lezen en zelfs camerabeelden af te kunnen lezen met een intercomfunctie.

Het toetsenpaneel raden wij aan voor bedrijven. Dit systeem is eenvoudig in gebruik en heeft geen extra functies en uitbreidingen. Dit maakt een toetsenpaneel ook voordeliger in de aanschaf.

Soorten bedieningspanelen

Bedieningspanelen voor een alarmsysteem zijn draadloos te verkrijgen, maar het grootste deel is bedraad. Aansluiten gaat door middel van vier draden die verbonden worden met het alarmsysteem. Verschillende toetsenpanelen hebben ook een RFID-lezer, zodat het mogelijk is om door middel van een tag, sleutelhanger of kaart het systeem in- en uit te schakelen zonder gebruik te hoeven maken van een code.

Een bedieningspaneel voor jouw alarmsysteem

Met een bedieningspaneel bedien je jouw alarmsysteem. Bedieningspanelen kunnen zowel draadloos als bedraad verkregen worden in onze webshop. We adviseren om je bedieningspaneel uit het zicht dichtbij de hoofd- of achteringang te hangen. Indringers kunnen zo niet direct de bewakingssystemen herkennen en saboteren. Onze bedieningspanelen werken op verschillende manieren en kunnen zowel zakelijk als particulier ingezet worden. Je kunt jouw alarm in- of uitschakelen door middel van een toetsenpaneel of een touchscreen, vaak gaat dit gepaard met een code, tag of sleutelhanger.

Voor extra veiligheid bevatten de panelen een sabotagemelder die afgaat wanneer het bedieningspaneel wordt geforceerd bij een inbraak. Ook zijn veel panelen uitgerust met LED-verlichting of geluid.

Zelf eenvoudig te monteren

Onze alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Je ontvangt van ons een duidelijke instructie met daarin alle informatie. Stap voor stap word je door de installatie begeleid. Zeker als je handig bent of aanleg hebt voor technische installaties, is het monteren of koppelen met de andere domotica in je woning een fluitje van een cent. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk. We kunnen je snel ondersteunen door middel van teamviewer. Deze service is gratis voor producten die je via onze webshop hebt gekocht.

Bestel direct in onze webshop

Bestel een bedieningspaneel voor je alarmsysteem bij Pro-Alarm.nl. We beschikken over een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Ben jeweinig thuis en je wil je jouw pakket toch snel in huis hebben? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste artikelen voor een Satel alarmsysteem? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om het beste systeem voor jouw situatie te vinden.