Toegangscontrole

Met de toegangscontrole modules is het mogelijk om je bestaande elektrische poort, garage of deur op afstand te kunnen openen. Eenvoudig met dezelfde code, smartphone of met je alarm afstandsbediening. Wil je een tijdschema hieraan koppelen dan is dat ook geen probleem.

Deze modules zijn ook te combineren met je buitenverlichting. Mocht de poort geopend worden dan is deze te koppelen aan de tuinverlichting en eventueel garagedeur of andere apparaten. Via onze webshop bestel je makkelijk en snel een toegangscontrole module voor jouw Satel alarmsysteem.

Informatie

Toegangscontrole modules kopen

Toegangscontrole biedt een veilige en praktische manier om te bepalen wie er op welk moment toegang heeft tot je woning of pand. Bij het installeren van een toegangscontrole systeem hoef je je geen zorgen meer te maken over het vervangen van een sleutel of cilinder bij verlies. Een toegangscontrole systeem werkt namelijk met tags of elektronische kaarten. Indien deze sleutels kwijtraken of gestolen worden dan kunnen deze makkelijk geblokkeerd worden en verwijderd worden uit het systeem.

Het kopen van een toegangscontrole module is extra interessant voor bedrijven, maar kan ook zeker particulier gebruikt worden. Door zo’n systeem te installeren hebben alle medewerkers de vrijheid om door het pand te kunnen bewegen, maar zijn alle deuren goed beveiligd. Nog steeds gebruiken veel bedrijven gebruik van normale sleutels, waardoor sommige deuren dagelijks openstaan en dus gevoelig zijn voor inbraak en diefstal.

Hoe werkt toegangscontrole?

Met een toegangscontrole systeem kun je alle gekoppelde deuren, poorten of buitenverlichting aan dit systeem beheren. Zo kun je op afstand de gewenste objecten automatisch vergrendelen of juist open doen. Iemand zonder geldige kaart, tag of pincode kunnen geen toegang krijgen tot een bepaalde ruimte. Indien gewenst kunnen bepaalde apparaten worden ontgrendeld via een bepaald tijdschema. Alleen op bepaalde tijdstippen kunnen medewerkers of gasten toegang krijgen.

Bij Pro-Alarm zijn verschillende onderdelen verkrijgbaar welke te koppelen zijn aan je bestaande of nieuwe alarmsysteem. Je kunt op deze manier naar wens je alarmsysteem samenstellen. Wil jij een toegangscontrole systeem met kaartlezers of een module met een code? Je vindt het allemaal in ons assortiment.

 

Veiligheid begint bij de (voor)deur

Met name de in- en uitgangen van een woning of pand zijn gevoelig voor inbraak. Het beveiligen van je woning of winkel- of bedrijfspand begint bij de voordeur. Als jouw toegangscontrole systeem geïnstalleerd is en gekoppeld met het alarmsysteem of buitenverlichting dan schrikt dit indringers direct af. Niet alleen houd je ongewenste gasten buiten de deur, ook wordt het alarm geactiveerd en mogelijk de beveiligingscamera’s. Zo kun je de nodige stappen ondernemen en tijdig de hulpdiensten inschakelen.

Bestel direct in onze webshop

Wil je jouw woning of pand beter beveiligen? Met een toegangscontrole module geef je indringers geen kans om binnen te komen. We hebben een ruime voorraad aan producten en onderdelen, zodat we je bestelling in 99% van de gevallen de volgende werkdag al leveren. Het installeren van je systeem gaat eenvoudig. Heb je behoefte aan persoonlijk advies of extra hulp? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag op weg. Wil het installeren van je toegangscontrole niet helemaal lukken? Schakel onze hulp op afstand in en we kijken met je mee.