Hikvision recorder

Een Hikvision Netwerk Video Recorder, ook wel NVR, wordt gebruikt als opslag voor je Hikvision bewakingscamera's. Hikvision is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiligingsoplossingen en biedt een complete productlijn voor particuliere en zakelijke gebruikers. 

Er zijn meerdere type netwerkrecorders verkrijgbaar, een belangrijke keuzes is Acusense of geen Acusense, oftewel voertuig en persoonherkening. Acusense netwerkrecorder is alleen interessant wanneer je een oude camera wilt aansluiten, die niet beschikt over Acusense of Colorvu technologie. Indien je deze nieuwe camera"s wilt aansluiten heeft het geen zin om een Acusense netwerkrecorder aan te schaffen. 

Uitleg type nummers Hikvision recorder

 

Zoek op snelheid / afspeel capaciteit: Voldoende | Goed | Zeer snel  | Super snel

Informatie

Waarom een Hikvision netwerk recorder kopen?

Er zijn diverse redenen te benoemen waarom we aanraden om een Hikvision netwerk recorder kopen. Allereerst hebben we het hier over een van de topmerken op dit gebied. De beveiligingsoplossingen van Hikvision hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wanneer je al gekozen hebt voor een camerasysteem van Hikvision adviseren we je om een netwerk recorder van hetzelfde merk aan te schaffen. Zo weet je zeker dat de camera binnen een paar seconde geactiveerd is en je alle functies kunt gebruiken. Een netwerk recorder werkt als opnamesysteem voor de bewakingscamera. Na installatie kijk je je beelden eenvoudig terug via de app, op je smartphone of tablet.

Verschillende soorten Hikvision netwerk recorders

Er zijn meerdere type Hikvision netwerk recorders verkrijgbaar. Een van de eerste keuzes die je moet maken, en wellicht is dit ook de belangrijke keuze, is de keuze tussen Acusense of geen Acusense. Je kiest hiermee bewust voor een netwerk recorder die specifiek ontwikkeld is met het oog op voertuig- of persoonsherkenning. Dit is uiteraard een belangrijke keuze om de beelden op een zo scherp mogelijke manier geregistreerd te krijgen. Het is goed om te realiseren dat je Acusense netwerkrecorder alleen interessant voor je is wanneer je een oude camera, die dus niet beschikt over Acusense of Colorvu technologie, wilt aansluiten. Indien je deze nieuwe camera's wilt aansluiten heeft het geen zin om een Acusense netwerkrecorder aan te schaffen.

Kiezen voor een licht of krachtig systeem?

Het aantal camera’s dat kan worden aangesloten verschilt per recorder. Een lichte recorder kan over het algemeen maar één 4K (8MP) camera aan. Wil je zeker zijn van een vlotte opname en meerdere camera’s aansluiten? Dan heb je een krachtigere recorder nodig. De meest uitgebreide netwerkrecorder in het assortiment van Pro-Alarm.nl kan tot wel 16 4K camera’s tegelijk opnemen. Naast het aantal camera’s dat aangesloten moet worden op de recorder is het belangrijk om te controleren hoeveel megapixels de camera’s zijn en om te bepalen hoelang de beelden opgeslagen moeten worden.

Aansluitmogelijkheden van de Hikvision NVR

Met betrekking tot de aansluitmogelijkheden van de netwerkrecorders heb je diverse opties. Je kunt ervoor kiezen om de Hikvision app te downloaden via de app store en wereldwijd live meekijken wat de camera's registreren. Tevens kan je ook push alarmmeldingen ontvangen op je mobiele telefoon zodra er beweging gezien is. Je kunt maximaal 8 IP camera's aansluiten op het systeem. De recorder kan ingesteld worden voor alleen opnames indien er beweging is maar je kan ook opnemen op gewenste dagen en uren door gebruik te maken van de schema functie. 

Opslaan van opnames

Wil je langere tijd opnames maken en opslaan? Netwerkrecorders zijn niet standaard voorzien van een harde schijf, maar hiervoor heeft Pro-Alarm.nl een selectie harde schijven welke speciaal ontworpen zijn om beelden langere tijd op te nemen en op te slaan. Alle netwerkrecorders zijn voorzien van een Power over Ethernet aansluiting. Zo kun je met 1 UTP-kabel de voeding en beelden combineren.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm is een van de officiële Hikvision verkooppunten van ons land. Dit betekent dat we de producten van dit topmerk uit eigen magazijn kunnen leveren en dat onze levertijden zeer kort zijn. Je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw Hikvision netwerkrecorder in huis hebt. Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op alle producten van Hikvision. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken.

De netwerkrecorders van Hikvision zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Om je ook na aankoop van dienst te zijn hebben we veel informatie op ons blog verzameld. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Hulp op afstand is mogelijk. De installatie helemaal uit handen geven? Ook installatie op locatie is geen probleem. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Daarnaast kun je altijd onze medewerkers benaderen voor persoonlijk advies bij het maken van je keuze. Schroom niet om gebruik te maken van onze lange ervaring en uitgebreide vakkennis op dit gebied.