Interne componenten

De alarmsystemen van Satel zijn zeer compleet en van de hoogste kwaliteit. Met interne componenten breid je je alarmsysteem uit met een communicatiemodule welke een betrouwbare verbinding tot stand kunt brengen tot op wel twee kilometer afstand. Bij Pro-Alarm.nl ben je ook aan het juiste adres voor GSM-kiezers en uitbreidingskaarten om extra zones en uitgangen toe te voegen. Zo laat je je huis of kantoor met een gerust hart achter.

Informatie

Interne componenten kopen

Bij Pro-Alarm.nl koop je snel en eenvoudig interne componenten voor je Satel Versa en Satel Integra alarmsysteem. Met interne componenten breid je je systeem uit met een GSM-kiezer, een uitbreidingskaart om extra zones en uitgangen toe te voegen of met een draadloze controller zodat je op twee kilometer afstand een betrouwbare verbinding tot stand kunt brengen.

 

Sluit draadloos melders aan met de ACU-220

De kan een draadloze verbinding tot twee kilometer tot stand brengen. De controller maakt gebruik van de ABAX 2 technologie welke ongevoelig is voor omgevingsfactoren, omdat deze gebruik maakt van vier kanalen. De ACU-220 selecteert automatisch de optimale antenne die moet worden gebruikt om de transmissies te ontvangen.

Verschillende soorten componenten

Pro-Alarm.nl heeft een breed assortiment waarmee je je alarmsysteem kunt uitbreiden.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een communicatie-modules zoals een GSM-kiezer heb je niet langer een vaste telefoonlijn nodig. Hiermee kunnen alarmmeldingen via het GSM-netwerk doorgegeven worden. Het is ook mogelijk om modules met extra zones en uitgangen aan het alarmsysteem toe te voegen. Kies voor de service prints wanneer je een bestaand systeem wilt upgraden of als de huidige print vervangen dient te worden.

De interne componenten zijn in de meeste gevallen in de alarmkast te monteren. Controleer van te voren of een gewenst component past; er moet wel genoeg ruimte in de alarmkast zijn. Is er te weinig ruimte? Overweeg dan om extra behuizing aan te schaffen. Het verbruik van de componenten kan in de gaten worden gehouden met de aanwezige adapter.

Vind je het lastig om de juiste interne componenten voor jouw alarmsysteem te kiezen? Met het advies van onze professionals weet je zeker dat je het juiste alarmsysteem kiest. Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag.

Bestel direct in onze webshop

Extra interne componenten voor je alarmsysteem nodig? Bestel ze eenvoudig in onze webshop. Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste artikelen voor een Satel alarmsysteem? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om het beste systeem voor jouw situatie te vinden.

Nog geen afleveradres tijdens de bouw van je woning of pand? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt!