Uitbreidingsmodules

Maak jij gebruik van een intercomsysteem en wil je het gebruiksgemak verhogen voor jezelf, gezin of medewerkers? Breid dan je bestaande systeem uit met diverse praktische en gebruiksvriendelijke modules. Bij Pro-Alarm.nl hebben we diverse soorten intercom uitbreidingen van het merk Hikvision die je zelf eenvoudig monteert en installeert. Bekijk ons assortiment en kies een module dat aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Informatie

Intercom uitbreidingen kopen voor jouw systeem

Ons assortiment is zowel geschikt voor zakelijk als particulier gebruik. Je vindt hier modules als een poort opener, toetsenborden, beldrukkers, kaartlezers en LCD displays voor jouw Hikvision intercomsysteem. Kortom, onderdelen om jouw binnen- of buitenpost extra te beveiligen. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals RVS of aluminium, met een lange levensduur. Heb je behoefte aan advies of wil je weten welke intercom uitbreiding het beste past bij jou? Neem dan contact met ons op.

Ideale toevoeging voor grote gebouwen

Maar ook aan de binnenpost van grote panden kan er meer veiligheid en gemak ingebouwd worden middels intercom uitbreidingen. Denk hier bijvoorbeeld aan een intercom LCD display. Op deze module kunnen tot 500 contacten toegevoegd worden. In de appartementen kan de entreedeur op afstand worden geopend d.m.v. deze binnenpost. Het is gebruiksvriendelijk voor alle leeftijdsgroepen, het scherm bevat namelijk maar 4 fysieke knoppen en heeft achtergrond verlichting.

Extra bescherming van de entree met uitbreidingen voor jouw intercom

Met name grotere panden zoals een flat, appartementencomplex of groot kantoorgebouw zijn extra kwetsbaar, omdat zij een gezamenlijke entree hebben. Om deze kwetsbare plek extra te beschermen tegen ongewenste bezoekers kan een uitbreiding op het bestaande intercomsysteem van waarde zijn. Hiermee bedoelen we een toevoeging voor de buitenpost. Voorbeelden intercom uitbreidingen zijn bijvoorbeeld een beldrukker, kaartlezer of toetsenbord. Appartementseigenaren of medewerkers van een bedrijf beschikken over een unieke code of tag waarmee ze de deur kunnen openen. Ongewenste gasten blijven op deze manier buiten de deur. In iedere situatie kun je met deze buitenpost uit de voeten.

Service van Pro-Alarm.nl

Interesse in een hoogwaardige intercom uitbreiding? Dan ben je bij Pro-Alarm.nl aan het juiste adres. Bekijk ons ruime assortiment en kies een module die bij je past. Naast de uitbreidingen vind je bij ons ook diverse alarm-, camera-, en intercomsystemen, maar ook allerlei accessoires en toebehoren.

Ben je op zoek naar extra informatie over onze uitbreidingen of een van onze andere producten? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch en via Whatsapp bereiken via +31332089022 en chatten met onze klantenservice. Neem bij vragen ook eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden.