Behuizing

Bij ieder intercomsysteem hoort ook de nodige accessoires en opbouw zoals intercom behuizing. Dankzij de behuizing hangt de intercom op de juiste hoogte en kun je communiceren met bezoekers die voor de deur staan. Bij Pro-Alarm.nl vind je een ruim assortiment met diverse soorten intercom behuizing voor intercomsystemen van Hikvision. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig via onze webshop.

Informatie

Intercom behuizing kopen

We bieden diverse typen intercom behuizing aan die dienen als opbouw of inbouw frames. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende modules, variërend van één tot drie modules. De frames zijn modulair. Jij kan daardoor jouw alarm- en intercomsysteem volledig naar wens samenstellen. Als je kiest voor twee of meer modules dan heb je de mogelijkheid om diverse onderdelen van je intercomsysteem op dezelfde plek te hangen. Zo heb je altijd alles bij de hand en kun je snel schakelen. Modules die geschikt zijn voor intercom behuizing zijn toetsenborden, beldrukkers of bijvoorbeeld een kaartlezer. Onze Hikvision intercoms zijn namelijk geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. 

Behuizing voor jouw intercom van topkwaliteit

Doorgaans zijn de behuizingen gemaakt van RVS of aluminium. RVS is roestvrij. Zuren en corrosie hebben weinig tot geen invloed op dit materiaal. Wel zo prettig, want de behuizing moet bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden zoals regen. Het frame zal niet aangetast worden en daardoor profiteer jij jarenlang van een stevig en sterk frame voor jouw intercom. We bieden in ons assortiment ook een speciale regenkap aan. Deze voorkomt dat regendruppels op de lens komen. De camera van je deurbel is beter beschermd tegen vocht, maar ook tegen direct zonlicht op de lens.

Stel jouw ideale systeem samen

Zoals we hierboven al benoemden, zijn alle frames met twee of meer modules geschikt voor een modulaire opbouw of inbouw. Als gebruiker ben je dus vrij om zelf te bepalen welke onderdelen je koppelt en ophangt in het systeem. Welke uitbreidingen voor jou geschikt zijn, is afhankelijk van het soort gebruiker je bent (particulier of zakelijk) en het gebruiksdoel. Een ander voordeel van een frame met twee of drie modules is het feit dat je het alvast kunt kopen voor uitbreidingen. Ben je nu nog niet toe aan een behuizing voor drie modules, maar verwacht je dat dit binnenkort wel nodig is? Door nu alvast een groter frame op te hangen, heb je later je nieuwe domotica snel gemonteerd.

Bestel direct in onze webshop

Wil je jouw intercomsysteem strak ophangen? Kies dan voor een modulaire intercom behuizing die aansluit op jouw wensen en bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Bij ons profiteert iedere klant van 5 jaar garantie. Heb je vragen over onze producten of merken? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. We geven je graag persoonlijk advies.