DeepInView

DeepinView camera's zijn een revolutionair type camera's die gebruik maken van de nieuwste AI-technologie kentekenherkenning. Dit geeft ze de mogelijkheid om een ​​hoog niveau van beveiliging te bieden in verschillende omgevingen, waardoor een betere beeldkwaliteit en slimme videobewaking mogelijk worden gemaakt. Enthousiast geworden? Bekijk het aanbod aan DeepinView camera’s van Pro-Alarm hier!

Informatie

Waarom zijn DeepinView camera’s goed ter beveiliging?

Wat DeepinView camera’s zo perfect maakt voor een optimale beveiliging van een woning of kantoorpand, is dat deze type camera’s zijn uitgerust met geavanceerde AI-technologieën. De camera's gebruiken bijvoorbeeld gezichtsherkenning om de aanwezigheid van personen in een bepaald gebied te detecteren en te volgen. Objectclassificatie wordt gebruikt om verschillende soorten objecten te herkennen en te classificeren, zoals voertuigen, mensen en dieren. De DeepinView camera’s van Pro-Alarm hebben zelfs kentekenherkenning.


Een efficiëntere veiligheid

Deze factoren kunnen helpen om verdachte situaties zoals diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten te voorkomen en de veiligheid te verbeteren. Dankzij deze nieuwe technologieën kan men sneller reageren op eventuele dreigingen en actie ondernemen wanneer dat nodig is. Sommige DeepinView camera’s bij Pro-Alarm bevatten ook kentekenherkenning. Door middel van geavanceerde algoritmen en technologieën kunnen kentekens gelezen en herkend worden, zelfs onder moeilijke licht- en weersomstandigheden.

De voordelen van een DeepinView camera

DeepinView camera's bieden ook voordelen op het gebied van gegevensbeheer. Deze camera’s komen namelijk doorgaans met een ingebouwde opslagcapaciteit en kunnen beelden opslaan op een lokale server of in de cloud. Beelden opslaan en delen wordt daardoor eenvoudiger en kunnen eventueel op een later moment worden gebruikt en verwerkt voor analyse.

DeepinView camera’s kunnen tevens communiceren met andere beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Een voordeel hiervan is dat beveiligingsmaatregelen in dit geval automatisch geactiveerd kunnen worden wanneer er verdachte activiteiten worden gedetecteerd. Dit maakt een meest optimale beveiliging mogelijk.

 

Veelzijdig in gebruik

DeepinView camera’s zijn erg flexibel, schaalbaar en aanpasbaar en kunnen verkregen worden in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen tussen een vaste en draaibare camera evenals een camera voor binnen en buiten. Op die manier kan u voor jouw woning of een organisatie voor hun kantoorpand een DeepinView camera kiezen die past bij de specifieke beveiligingsbehoeften.

Geschikt voor verschillende sectoren

Door hun hoogwaardige en veelzijdige beveiligingsfunctionaliteiten worden ze ingezet in verschillende sectoren. Zo worden ze vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals winkelcentra, luchthavens en parkeergarages of in fabrieken en magazijnen om de veiligheid van werknemers en apparatuur te monitoren en behouden.

 

Koop jouw beveiligingssysteem bij Pro-Alarm

Bij Pro-Alarm streven we altijd naar een optimale beveiliging. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen dat het beveiligen van jouw woning of bedrijfspand een essentiële maatregel is. Wij leveren goed geïntegreerde systemen en elke geplaatste order controleren wij op voorhand. Op die manier ben je ervan verzekerd dat hetgeen wat je bestelt bij ons ook daadwerkelijk (samen)werkt in de praktijk. Hulp of advies nodig bij het kiezen van een juist systeem passend bij jouw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 21:00 en
zaterdag van 09:00 tot 17:00.