Full color 2.0

In de meeste situaties kunnen duidelijke kleuren het verschil maken als het gaat om het herkennen of terugvinden van personen op camerabeelden. Daarom heeft Dahua in nieuwste camerareeks extra veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de kleuren.

 

De Dahua Full Color 2.0 -camera’s garanderen kleurrijke beelden onder alle omstandigheden, ook in het donker. Dankzij de F1.0 lens en geavanceerde beeldverwerking zijn de Full Color Series uitermate geschikt om 24/7 ingezet te worden. Ook "s nachts worden details haarscherp en in kleur weergegeven, wat het identificeren van bewijsmateriaal op beelden aanzienlijk makkelijker maakt.

Dahua full color 2.0

 

Kunstmatige intelligentie
De camera’s beschikken over analytics met kunstmatige intelligentie, die voor minder onnodige alarmen zorgt en onderscheid maakt tussen personen en voertuigen. Dit maakt het mogelijk om doelgericht te monitoren. De hoogwaardige STARVISTM-sensor garandeert heldere beelden, waarbij ruis en vervaging actief worden verminderd. Als extra ondersteuning zijn verschillende modellen uitgerust met intelligente witlicht LED"s.

De cameralijn is opgebouwd uit bullet-, dome- en turret camera"s en er zijn modellen beschikbaar van 2MP met 120dB WDR en 4MP en 8MP modellen met 140dB WDR.

 

Met nieuwe geupgrade 2.0 technologische ontwikkelingen:

- Dual-lens Camera: Geeft kleurenbeelden, zelfs zonder licht
- 1/1.2"image Sensor: Real-time 4K met 42% helderheidstoename vergeleken met conventionele 8MP camera
- 2.7-12mm Zoom lens: Geschikt voor kleine binnenruimten en grote buitenruimten
- Verbeterde AI-functies: Biedt AI zoeken met behulp van kleur attributen en AI schedule op basis van perioden 

Informatie