Full color 2.0

De full color 2.0 camera’s zijn een nieuw type camera. Ze onderscheiden zich van de gebruikelijke camera’s doordat deze camera’s in staat zijn om beelden vast te leggen met meer detail en kleur dan de camera’s die we gewend zijn. Op zoek naar full color camera’s?  Bekijk hier het aanbod van Pro-Alarm!

Dahua full color 2.0

 

 

Informatie

Waarom kiezen voor full color camera’s?

Full color 2.0 camera’s zijn camera’s die beelden kunnen vastleggen met een hogere nauwkeurigheid dan conventionele camera’s. Dit wordt gerealiseerd doordat er meerdere sensoren in de camera zitten die elk licht van een bepaalde kleur vastleggen. Full color 2.0 camera’s kunnen daardoor perfect ingezet worden ter beveiliging van een woning of bedrijfspand, omdat het personen of voertuigen gedetailleerd kan detecteren en vastleggen.

Wat zijn de voordelen van een full color 2.0 camera?

Het grootste voordeel van een full color 2.0 camera is de hoge kleurnauwkeurigheid. Door dit aspect zien de beelden er levendiger en realistischer uit, met minder kans op vervorming en kleurvervaging.

 

Hoge resolutie en kleurnauwkeurigheid

Daarnaast beschikken deze camera’s ook over een hogere resolutie en scherpte dan conventionele camera's. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van geavanceerde optische technologieën en beeldverwerkingstechnieken die de beeldkwaliteit verbeteren. Door beelden vast te leggen met een hogere kleurnauwkeurigheid en resolutie, kunnen deze camera’s perfect worden ingezet voor toepassingen zoals gezichtsherkenning. Dit kan erg nuttig zijn om kwaaddoeners en inbrekers te identificeren en op te sporen.

 

Hogere dynamische range

Nog een voordeel van full color 2.0 camera's is de mogelijkheid om beelden vast te leggen met een hogere dynamische range. Dit betekent dat deze type camera's in staat zijn om beelden vast te leggen met een groter verschil tussen licht en donker, waardoor het makkelijker wordt om ook ’s nachts bewegingen te kunnen detecteren.

Kiezen uit een hoogwaardig aanbod

Bij Pro-Alarm hebben we een aanbod aan topkwaliteit full color 2.0 camera’s. Onze camera’s beschikken over analytics met kunstmatige intelligentie, die voor minder onnodige alarmen zorgen en onderscheid maken tussen personen en voertuigen. Dit maakt het mogelijk om doelgericht te monitoren. De hoogwaardige STARVISTM-sensor garandeert heldere beelden, waarbij ruis en vervaging actief worden verminderd. Als extra ondersteuning zijn verschillende modellen uitgerust met intelligente witlicht LED’s.

 

De belangrijkste kenmerken

In ons assortiment zijn er bullet-, dome- en turret camera’s beschikbaar van 2MP met 120dB WDR en 4MP en 8MP modellen met 140dB WDR. Onze full color 2.0 camera’s bevatten nieuwe geüpgraded 2.0 technologische ontwikkelingen, zoals: • Dual-lens camera: deze geeft kleurenbeelden, zelfs zonder licht • Real-time 4K met 42% helderheidstoename door de 1/1.2-image sensor • De 2.7-12mm zoom lens die zowel kleine binnenruimten als grote buitenruimte kan vastleggen • Verbeterde AI-functies door kleur attributen en een ‘AI schedule’ op basis van perioden

 

Beveilig jouw pand vandaag nog

Wij kunnen er niet vaak genoeg op hameren dat de beveiliging van jouw woning of kantoorpand essentieel is. Al bij het zien van de camera’s zullen inbrekers of andere ongewenste personen al afgeschrikt zijn waardoor inbraak voorkomen kan worden. Pro-Alarm is al 14 actief in deze branche. Dit maakt ons een leverancier van goed geïntegreerde systemen. En dat voor een betaalbare prijs. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact op!