Mistgeneratoren

De beste manier om je huis, winkel of kantoor te beveiligen is door verschillende systemen met elkaar te combineren. Naast camera’s om inbrekers af te schrikken en bewijs te verzamelen, sensoren die beweging detecteren en een geautomatiseerd systeem dat de meldkamer op de hoogte brengt en natuurlijk de mistgeneratoren die als afschrikmiddel werken wanneer inbrekers door het alarmsysteem betrapt worden. Bestel jouw mistgenerator bij Pro-Alarm.nl en profiteer van onze snelle en gratis levering.

Informatie

Mistgeneratoren kopen bij Pro-Alarm.nl

De UR Fog mistgeneratoren zijn het ideale afschrikmiddel tegen inbrekers. Wanneer een inbraak wordt gedetecteerd, worden de mistgeneratoren geactiveerd en schieten in een mum van tijd de hele ruimte vol met zeer dichte mist. De mist zelf is onschadelijk, maar desoriënteert de inbreker volledig. Het activeren van de mistgenerator is doorgaans al voldoende om de inbreker weg te jagen, maar het belangrijkste is dat de inbreker het heel lastig krijgt om jouw waardevolle eigendommen te vinden en mee te nemen. Het maakt mistgeneratoren een zeer effectief middel om je eigendommen te beschermen.

Hoge kwaliteit mistgeneratoren bij Pro-Alarm.nl

Pro-Alarm.nl levert een ruim assortiment aan modules, onderdelen en uitbreidingen om jouw alarmsysteem compleet te maken. Je vindt bij ons alleen producten van merken die bekend staan om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. De mistgeneratoren van UR Fog voldoen aan de Europese CE en EMC-normen. De mistkanonnen zijn licht van gewicht, vullen de ruimte zeer snel met mist en zijn eenvoudig in te stellen. Kies een mistgenerator die bij jouw ruimte past, we leveren generatoren die geschikt zijn voor ruimtes tot 1200m3. De spuitmond kan in iedere gewenste richting ingesteld worden om de mist zo efficiënt mogelijk door de ruimte te verspreiden.

De mistgeneratoren van UR Fog zijn voorzien van sabotage detectie. Hierdoor wordt het inbrekers nagenoeg onmogelijk gemaakt om de spuitmond te saboteren door deze te blokkeren. Iedere generator beschikt over drie ingangen waarmee je de inschakeling, mistuitstoot en validatie via jouw alarmsysteem aanstuurt. Met vier uitgangen kan de mistgenerator melding geven wanneer de cilinder leeg is, wanneer het apparaat een storing heeft, in het geval van sabotage of om te bevestigen dat er mist wordt uitgestoten.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm levert je bestelling in 99% van de gevallen de volgende werkdag al leveren. Heb je een extra onderdeel of accessoire nodig of is er sprake van een defect? Dankzij de snelle service van Pro-Alarm is je mistgenerator de volgende dag weer op volle sterkte. Voor informatie over de installatie van onze mistgeneratoren kun je de veelgestelde vragen of het blog raadplegen. Heb je behoefte aan persoonlijk advies of extra hulp? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.