Netwerk apparatuur

Voor het aansluiten van de camera's heb je de juiste appartuur nodig om deze uiteindelijk te verbinden aan de recorder.  Camera's kunnen rechtsreeks aan de recorder indien deze over PoE beschikt . Echter lukt dit in de prakijk niet altijd. Indien er bijvoorbeeld maar 1 netwerkkabel aanwezig is tussen verschillende gebouwen, zal je extra apparatuur nodig hebben. Dit kan door een splitter te gebruiken of een PoE Switch. 

 

Mocht er op de locatie geen internet aanwezig zijn dan is het ook mogelijk om een 4G/5G verbinding te realiseren om de beelden op afstand op te kunnen vragen. We adviseren dit altijd in combinatie met een recorder te installeren om een stabiele werking te garanderen. Mocht je twijfelen aan je beoogde installatie, naam dan gerust contact met ons op. 

 

Zonder vaste internetverbinding: 4G/5G routers
Verschillen type PoE netwerkverdelers: PoE Switches | PoE Adapter | PoE Splitter / Extender
Gereedschap: Netwerkgereedschap

Informatie

Camera's op het platteland of tijdens een event?

We hebben verschillende oplossingen voor lange afstanden en buiten toepassingen. Waterbestendig en betrouwbaar zijn onze camera's, maar ook de bijbehornede netwerkapparatuur. In een buitenbehuzing of binnenshuis, we hebben verschillende producten die scherp geprijzd zijn en snel geleverd. 

Netwerkapparatuur bij Pro-Alarm

Binnen ons assortiment verkopen we voornamelijk netwerk apparatuur van het merk Hikvision, Dahua, Milesight en Pulsar. Deze modellen staan bekend om hun uitstekende verbinding, zelfs over grotere afstanden. Doorgaans is de switch actief over een afstand tot wel 250 meter. De modellen uit ons assortiment hebben ook een ingebouwde buffer. Hierdoor wordt de overdracht van grote databestanden, zoals videobeelden, gewaarborgd. oede netwerk apparatuur is te herkennen aan de solide afwerking. Bovendien zijn ze muisstil, want elk apparaaat is volledig ventilator vrij.

Bestel direct in onze webshop

Wil je netwerk apparatuur kopen, maar heb je nog vragen? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. We bespreken dan direct welke camera’s of andere apparaten geschikt zijn om aan te sluiten op dit systeem. Alle producten uit ons assortiment zijn zelf eenvoudig te installeren en configureren. Loop je tijdens de installatie ergens tegenaan en kom je niet verder? Ook hulp op afstand is mogelijk. We bieden snel support en ondersteunen je tijdens de installatie of integratie.