Sirenes / Flitsers

Buiten

Een goede alarm installatie heeft ook een flitser en/of sirene buiten om de omgeving te waarschuwen wanneer er onheil (inbraak of brand) is. Tevens heeft een flitser en/of sirene ook een preventieve werking wanneer deze in het zicht wordt geplaatst. Bijv. aan de gevel is vaak een goede locatie.
De flitser en/of sirene kan draadloos (i.c.m. acu-220) of bedraad aangesloten worden op het systeem. Indien de netspanning eraf gaat blijft de sirene ter aller tijden functioneren, door de aanwezig interne accu of wanneer deze bedraad aangesloten zit door de accu van het alarmsysteem. 
 

Binnen

Een interne sirene, vaak geplaatst dichtbij het alarmsysteem in of nabij de meterkast. Deze heeft een hele andere doel dan voor buiten. Door het harde geluid van de sirene, is het zeer hinderlijk om door de het pand opzoek te gaan naar waardevolle objecten. 
Daarnaast heeft deze ook als doel de bewoners te waarschuwen bij inbraak of bij brand. 
Informatie

Sirene kopen of Flitser kopen

Bij Pro-alarm kunt u heel voordelig sirenes en flitsers kopen. Draadloos of bedraad er zijn veel varianten verkrijgbaar. Draadloos zijn de producten van Satel gecombineerd met een flitser en sirene. U kunt in de centrale aangeven of u alleen de flitser wilt laten afgaan of gecombineerd met de sirene. We adviseren in elke situatie ook een interne sirene aan te schaffen.

Soorten sirenes en flitsers

Bij Pro-alarm kunt u heel voordelig sirenes en flitsers kopen. Draadloos of bedraad er zijn veel varianten verkrijgbaar. Draadloos zijn de producten van Satel gecombineerd met een flitser en sirene. U kunt in de centrale aangeven of u alleen de flitser wilt laten afgaan of gecombineerd met de sirene. We adviseren altijd situatie ook een interne sirene aan te schaffen.

Bestel direct in onze webshop

Ruim assortiment en snel geleverd bij Pro-alarm, ook al het gaat om flitsers of sirenes. Vaak heeft u de volgende werkdag al de producten bijbehorend aan uw alarmsysteem in huis. Daarnaast verzekeren we elk pakket bij het versturen. Zo heeft u gegarandeerd all bestelde producten in huis.