4K-camera

Een 4K-beveiligingscamera geeft zeer gedetailleerde beelden, zelfs wanneer je ze inzoomt. Ook snel bewegende objecten worden haarscherp in beeld gebracht. Deze resolutie kan het verschil maken bij het verzamelen van bewijs en geven een gedetailleerd beeld, bijvoorbeeld wanneer nader onderzoek noodzakelijk is. Pro-Alarm.nl biedt een ruime collectie 4K-camera’s afkomstig van de beste merken op het gebied van camera- en beveiligingssystemen. Bestel jouw 4K-camera eenvoudig en snel via onze webshop en profiteer van een snelle levering.

Informatie

4K camera kopen

Pro-Alarm.nl heeft een breed aanbod Hikvision 4K-camera’s die geschikt zijn voor jouw woning, winkel of bedrijfspand. We hebben 4K-camera’s met een vaste lens of met motorzoom. Bij een beveiligingscamera met motorzoom kan de kijkhoek ook na montage eenvoudig aangepast kan worden. 

Wanneer je op zoek bent naar een 4K-camera is het vooral belangrijk om te letten op de kijkhoek, het aantal megapixels, de hoeveelheid minimale lux (de hoeveelheid licht die de camera nodig heeft om kwalitatieve beelden op te nemen) en de slimme functies die de camera heeft. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste 4K-camera voor jouw pand? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden. 

 

Wanneer je een camera aanschaft, adviseren we je om een Netwerk Recorder van hetzelfde merk aan te schaffen. Zo weet je zeker dat de camera binnen een paar seconde geactiveerd is en je alle functies kunt gebruiken. 

Soorten 4K-camera's

Pro-Alarm.nl raad je aan om alle uithoeken van je woning of bedrijfspand te voorzien van camerabewaking, zo heb je op elk moment goed zicht op wat er speelt. De 4K-beveiligingscamera’s in onze collectie zijn voorzien van een vaste lens of van motorzoom. Bij motorzoom kan de kijkhoek ook na montage eenvoudig aangepast worden. 

Je kunt voeding en beelden in één UTP-kabel combineren dankzij de Power over Ethernet aansluiting. Alle camera’s in ons assortiment zijn hiervan voorzien. 

4K wordt ook wel 4K Ultra HD of UHD genoemd. De resolutie van deze camera is 3840 x 2160 pixels, vier keer hoger dan Full HD (welke een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels). Meer pixels betekent ook meer details op het beeldscherm. 4K is de nieuwe standaard.

4K beveiligingscamera van Hikvision en Dahua

Als officiële dealer van Hikvision en Dahua bieden wij de beste 4K camera’s met de scherpste beelden. Dit merk is namelijk marktleider op het gebied van camerabeveiliging. De 4K beveiligingscamera zorgt voor extra goede, effectieve en preventieve bewaking van je bezittingen. Vooraf biedt de bewakingscamera preventie en deze zorgt er tevens voor dat je eventueel tijdig actie kunt ondernemen. Is er dan toch iets gebeurd? Dan kun je makkelijk bij de bestanden om deze bijvoorbeeld aan de politie te overhandigen.

Ervaar het gemak

4K beveiligingscamera’s nemen flink toe in populariteit, omdat deze camera’s haarscherpe beelden weergeven en makkelijk te installeren zijn. Dankzij het scherpe beeld van de 4K camera kunnen zelfs de kleinste details beter en nog duidelijker weergegeven worden, waardoor cruciale informatie achterhaald kan worden. Denk hier bijvoorbeeld aan kentekens, gezichten of bepaalde gebeurtenissen die nu eenvoudiger te detecteren zijn. Eventuele vervolgstappen zoals een onderzoek naar bovengenoemde elementen kunnen snel gestart worden met een vergrote kans op succes. In ons assortiment vind je verschillende soorten 4K beveiligingscamera’s die geschikt zijn voor binnen of buiten.

Bestel direct in onze webshop

Bij Pro-Alarm.nl leveren we producten vanuit ons eigen magazijn, voor de meeste producten geldt: vandaag besteld is de volgende werkdag in huis. Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op de camera’s van Hikvision en de camera’s van Dahua. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. Pro-Alarm is een officiële dealer van Hikvision en Dahua en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op.

De 4K-camera’s van Pro-Alarm.nl zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Om je ook na aankoop van dienst te zijn hebben we veel informatie op ons blog verzameld. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Hulp op afstand is mogelijk. De installatie helemaal uit handen geven? Ook installatie op locatie is geen probleem.