IP camera's

Een IP-camera is een beveiligingscamera waarmee je beelden opneemt en later terugkijkt op je smartphone of de computer. IP camera's functioneren in het thuis of bedrijfs netwerk. In beide gevallen bekijk je de beelden van je camerabewaking wereldwijd.

Enkele tips:

  •  - Wifi voor IP camera's raden we sterk af, omdat deze storingsgevoelig en eenvoudig te saboteren) door het gebruik van een wifi jammer.

  •  - Gebruik geen SD kaart als primair opslag, met weersinvloeden en levensduur van een SD-kaart is dit type opslag medium niet betrouwbaar om i.c.m.  een camera te gebruiken.  Met een netwerkrecorder ben je 100% zeker van een functionerend systeem.  Om deze reden leveren we geen ondersteuning op deze wijze van aansluiten.

  • - In de nacht opnemen in zwart/wit of in kleur. Er zijn verschillende type camera's in omloop. Colorvu is bijvoorbeeld in kleur. Terwijl Acusense in de nacht door infrarood overschakeld naar zwart/wit.

 

Informatie

IP-camera kopen

Pro-Alarm.nl heeft een breed aanbod IP-camera’s die geschikt zijn voor jouw woning, winkel of bedrijfspand. We hebben IP-camera’s voor binnen en waterdichte camera’s die geschikt zijn voor buiten. Pro-Alarm.nl is gespecialiseerd in camera’s met bewegingsdetectie; zo neem je alleen beelden op die er toe doen en krijg je direct een seintje als er activiteit is.

 Wanneer je op zoek bent naar een IP-camera is het vooral belangrijk om te letten op de kijkhoek, de hoeveelheid minimale lux (de hoeveelheid licht die de camera nodig heeft om kwalitatieve beelden op te nemen), het aantal megapixels en de slimme functies die de camera heeft.

 Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste IP-camera voor jouw pand? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden.

Soorten IP-camera's

IP-camera's maken gebruik van het wifinetwerk of het bedrade, ethernet, netwerk om opnames te versturen. In beide gevallen bekijk je de beelden van je camerabewaking wereldwijd.

Onze experts raden je aan om alle uithoeken van je woning of bedrijfspand te voorzien van camerabewaking, zo heb je te allen tijde goed zicht op wat er speelt. Je kunt kiezen voor een IP-camera met een vaste lens, met PTZ (Pan Tilt Zoom) of met motorzoom. Motorzoom wordt steeds populairder omdat de kijkhoek na montage eenvoudig aangepast kan worden. Camera's met PTZ kunnen live door de gebruiker op afstand bewogen worden. Dit maakt het mogelijk om personen of objecten ‘live’ te volgen, wat enorm van pas kan komen in het geval van inbraak of winkeldiefstal.

 Alle camera's zijn voorzien van Power over Ethernet aansluiting, zo kunt u met 1 UTP-kabel de voeding en beelden combineren.

Kijk thuis mee via je smartphone

Het grote voordeel van een IP-camera is de mogelijkheid om live beelden mee te kijken vanaf je smartphone, tablet of computer. Met slechts één druk op de knop sta je direct in verbinding met je IP-camera thuis. Dankzij de haarscherpe beelden van je IP-camera ontgaat je helemaal niets, waar je ter wereld ook bent. Indien er iets gebeurd, dan wil je de beelden kunnen opslaan. Het liefste op een veilige plek uiteraard. De meest prettige plek om dergelijke informatie op te slaan is voor iedereen verschillend. Ga je voor de cloud of een SD-kaart? Lees je in over de mogelijkheden en kies de beste oplossing voor jou.

De belangrijkste features:

  • Bewegingsmelding/detectie
  • Push notificaties via app
  • Livestream

Simpele montage

De IP-camera's zijn zo ontwikkeld dat je de montage zelf uit kan voeren. De camera's zijn voorgeprogrammeerd en kunnen met beperkte technische kennis worden aangesloten. Geef je de voorkeur aan een professionele monteur? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk. We kijken dan met je mee en geven advies en tips om je door de installatie te helpen.

Bestel direct in onze webshop

Wij leveren producten vanuit ons eigen magazijn, je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw IP-camera in huis hebt. Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt! Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste camerasysteem voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op of lees ons blog, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden.

 

De IP-camera’s van Pro-Alarm.nl zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.

 

Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op de camera’s van Hikvision en de camera’s van Dahua. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. Pro-Alarm.nl is een officiële dealer van Hikvision en Dahua en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op.