Acusense

De beveiligingscamera’s van Hikvision zijn uitgevoerd met de AcuSense Technology. Zoals de naam doet vermoeden beschikken de Hikvision AcuSense camera’s over ‘zintuigen’  die helpen bij het detecteren, herkennen en onderscheiden van mogelijke bedreigingen voor jouw woning, winkelpand of kantoorruimte. Uiteraard voorzien deze camera’s ook in alle standaardfunctionaliteiten die u van een beveiligingscamera mag verwachten: hoge kwaliteit beeldmateriaal, opnemen in het donker en zeer betrouwbaar dankzij de bedrade verbinding. Je bestelt de Hikvision AcuSense bij Pro-Alarm.nl. Profiteer van onze gratis verzending en snelle levering.

voertuigen detectie

personen detectieAcusense en de Colorvu kunnen personen en voertuigen onderscheiden van elkaar dit maakt het mogelijk om valse meldingen te reduceren tot 96%. Geen loze opname of meldingen meer, alleen die er echt terrecht zijn.  Waarom is dit zo nuttig? Zodat het zoeken naar relevante gebeurtenissen veel sneller en eenvoudiger maakt.

Informatie

Hikvision AcuSense camera’s kopen

Pro-Alarm.nl heeft een ruim assortiment aan Hikvision AcuSense camera’s. De meeste modellen beschikken over een camera die 360° kan draaien. Bij enkele modellen dien je dit handmatig te doen, maar je kunt ook kiezen voor een model met auto tracking. Dit systeem is onderdeel van de Hikvision AcuSense Technology en volgt bepaalde objecten automatisch. Een camera met AcuSense kan mensen, auto’s en kleine voorwerpen van elkaar onderscheiden en weet dus precies welke bewegingen geregistreerd dienen te worden. Geritsel van de bladeren of een kat die een bezoekje aan je tuin brengen leveren geen notificatie op. Een AcuSense camera slaat alleen alarm wanneer een mens of voertuig het vooraf afgebakende gebied betreedt. De meest geavanceerde modellen beschikken over intrusion detection, line crossing detection, bewegingsdetectie en geluidsdetectie.

Welk model is geschikt voor jou?

Het kiezen van de AcuSense camera die aan jouw wensen voldoet kan best lastig zijn. Met meerdere modellen die erg op elkaar lijken is het belangrijk dat je een camera kiest die de juiste features heeft om perfect met jouw systeem samen te werken. Wil je weten welke AcuSense camera het beste bij jouw systeem en situatie past? De specialisten van Pro-Alarm.nl voorzien je graag van advies op maat. Bel of app naar 033-20 890 22 om in direct contact te komen met onze ervaren medewerkers. Zij beantwoorden je vragen en denken met je mee, zodat jij zeker bent dat je de juiste Hikvision AcuSense camera koopt. Uiteraard helpen we je ook met vragen over de installatie van de camera’s.

Bestel direct in onze webshop

Onze webshop levert Hikvision AcuSense camera’s uit eigen magazijn, zo hoef je niet onnodig te wachten voordat je jouw AcuSense camera in huis hebt en kunt installeren. In 99% van de gevallen leveren we je bestelling de volgende werkdag al. Pro-Alarm is een officiële dealer van Hikvision en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.