Acusense

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden beschikt de Hikvision AcuSense over ‘zintuigen’ die helpen bij het detecteren, herkennen en onderscheiden van mogelijke bedreigingen voor jouw woning, winkelpand of kantoorruimte. Uiteraard voorzien deze serie camera’s ook in alle standaard functionaliteiten die je van een beveiligingscamera mag verwachten: hoge kwaliteit beeldmateriaal, opnemen in het donker en zeer betrouwbaar dankzij de bedrade verbinding. Je bestelt de Hikvision AcuSense bij Pro-Alarm.nl.

voertuigen detectie

personen detectieOnderscheiden voertuigen en personen

Acusense en de ColorVu, deze serie camera’s onderscheidt personen en voertuigen van elkaar. Dit maakt het mogelijk een accurate detectie uit te voeren en valse meldingen te reduceren tot 96%. Geen loze opname of meldingen meer, alleen die er echt terecht zijn.  Waarom is dit zo nuttig? Zodat het zoeken naar relevante gebeurtenissen veel sneller en eenvoudiger maakt.

Informatie

Hikvision AcuSense als IP camera’s

Veel modellen in Hikvision AcuSense zijn IP camera’s. Met een IP camera kun je beelden opnemen en vervolgens terugkijken op de smartphone of computer. 

Deze IP camera’s zijn in Hikvision Acusense weer in diverse modellen te verkrijgen. 

 

Hikvision AcuSense camera kopen bij Pro-Alarm

Bij Pro-Alarm.nl hebben we een ruim assortiment, waarin jij gegarandeerd een passende Hikvision AcuSense camera kan vinden.De meeste modellen beschikken over een camera die 360° kan draaien. Bij enkele modellen dien je dit handmatig te doen, maar je kunt ook kiezen voor een model met auto tracking. Dit systeem is onderdeel van de AcuSense technologie en volgt bepaalde objecten automatisch. 

 

Een camera met AcuSense technologie kan mensen, auto’s en kleine voorwerpen van elkaar onderscheiden en weet dus precies welke bewegingen geregistreerd dienen te worden. Geritsel van de bladeren of een kat die een bezoekje aan je tuin brengt levert geen notificatie op. De camera slaat alleen alarm wanneer een mens of voertuig het vooraf afgebakende gebied betreedt. De meest geavanceerde modellen beschikken over intrusion detection, line crossing detection, bewegingsdetectie en geluidsdetectie.

Welk model is geschikt voor jou?

Het kiezen tussen de Hikvision AcuSense camera’s die aan jouw wensen voldoen kan best lastig zijn. Met meerdere modellen die erg op elkaar lijken is het belangrijk dat je een camera kiest die de juiste features heeft om perfect met jouw systeem samen te werken. Zo heb je AcuSense laaglicht camera's beschikbaar, die met een lichtgevoelige sensor de camera kleurenbeeld kunnen geven bij laag licht situaties.

 

Maar zo zijn er nog veel meer keuzes die je moet nalopen om de meest geschikte Hikvision AcuSense camera te bestellen:

  • Resoluties
  • Type camera
  • Audio (ingebouwde microfoon, 2 weg audio met luidspreker bijvoorbeeld)
  • Optische zoom
  • Lichtbron (infrarood of geen)

 

Wil je weten welke AcuSense camera het beste bij jouw systeem en situatie past? De specialisten van Pro-Alarm.nl voorzien je graag van advies op maat. Bel of app naar 033-20 890 22 om in direct contact te komen met onze ervaren medewerkers. Zij beantwoorden je vragen en denken met je mee, zodat jij zeker bent dat je de juiste Hikvision AcuSense camera koopt. Uiteraard helpen we je ook met vragen over de installatie van de camera’s.

 

Bekijk ook andere Hikvision camera’s

Bij Pro-Alarm kun je online een ruim assortiment vinden van Hikvision camera’s die niet alleen bestaan uit de camera’s met de unieke AcuSense technologie. Zo vind je ook de ColorVu, DeepInView, HeatPro en TandemVu PTZ.

Via ons assortiment kun je de unieke kenmerken en eigenschappen van de camera’s ontdekken. Wellicht is ook een andere Hikvision camera dan de AcuSense nodig om de extra veiligheid te waarborgen.

Profiteer van de beste service van Pro-Alarm.nl

Bij Pro-Alarm.nl staat klanttevredenheid centraal met ongeëvenaarde service. Onze toegewijde monteurs, met uitgebreide integratie kennis, staan paraat. Profiteer daarnaast van gratis ondersteuning zes dagen per week, en rust op het feit dat elke order zorgvuldig wordt gecontroleerd. 

 

We waarborgen 100% werkzaamheid in de praktijk.Vertrouw op ons opgeleid personeel en geniet van gemoedsrust terwijl we je beveiligingsbehoeften behartigen. Kies voor Pro-Alarm.nl en ervaar de optimale combinatie van een hoogwaardige Hikvision AcuSense camera, expertise, service, en betrouwbaarheid voor jouw gemoedsrust.

 

Bestel direct in onze webshop

Bij Pro-Alarm leveren we direct uit onze eigen voorraad. Op die manier hoef je niet onnodig te wachten voordat je jouw beveiligingssysteem in huis hebt en kunt installeren. In 99% van de gevallen ontvang je je bestelling de volgende werkdag al. Pro-Alarm.nl is een officiële dealer van Hikvision en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. We bekijken en bespreken samen met jou graag de mogelijkheden.