Speeddome PTZ

Speeddome camera's zijn een type bewakingscamera dat veel wordt gebruikt voor beveiligingsdoeleinden. Deze type camera's kunnen snel bewegen en draaien om een ​​groot gebied te bereiken, en bieden daardoor een groter bewakingsgebied dan andere camera's. Ze zijn daarmee een weloverwogen keuze om jouw woning of bedrijfspand te beveiligen. Bekijk hier het aanbod aan speeddome camera’s van Pro-Alarm.

Informatie

Waarom speeddome camera’s het geld waard zijn

Voor wie de gehele omgeving van zijn of haar woning of bedrijf wil beveiligen, zijn speeddome camera’s een juiste keuze. Door een kijkhoek van maar liefst 360 graden, bieden ze de meest optimale beveiliging aan. Een speeddome camera kan op afstand worden bediend, waardoor het gebruikers in staat stelt om de positie van de camera aan te passen op een specifiek gebied te bekijken.

Dit maakt het mogelijk om de camera te richten op het gebied waar beweging wordt gedetecteerd. Op die manier kan je potentiële bedreigingen of kwaaddoeners snel identificeren en monitoren.

Wat zijn de voordelen van speeddome camera’s?

De speeddome camera’s in ons assortiment zijn uitgerust met infraroodverlichting. Hierdoor hebben ze ook ’s nachts een effectieve en optimale werking. Dit maakt de camera’s een verstandige keuze om te gebruiken in gebieden waar ook in het donker beveiliging nodig is. Dit kan natuurlijk jouw woning of bedrijf zijn, maar denk bijvoorbeeld ook aan openbare ruimtes zoals parkeergarages, winkelcentra en industrieterreinen.

 

Je hebt de mogelijkheid om een speeddome camera op diverse plekken te installeren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ze op aan een plafond of muur de hangen. Veel van onze modellen zijn daarnaast ontworpen voor gebruik buitenshuis en zijn daarmee bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals hevige regenval of zelfs een storm.

Diverse soorten in ons aanbod

Bij Pro-Alarm heb je de keuze uit verschillende modellen van hoogwaardige merken, zoals Dahua en Hikvision, en met eigen kenmerken, zoals zoomniveaus en resoluties. Veel modellen hebben daarnaast een optische zoom, wat betekent dat de lens van de camera fysiek kan inzoomen op een onderwerp, en een digitale zoom, waarbij de camera een digitaal beeld vergroot zonder de lens te veranderen.

 

Verder hebben sommige camera’s weinig licht nodig voor een optimale werking en hebben anderen weer een betere focus of zoom op bijvoorbeeld personen en voertuigen. Zo kun jij kiezen voor de speeddome camera die het beste past bij jouw beveiligingsdoelen.

 

Beveilig jouw huis voor een scherpe prijs

Met onze passie voor het automatiseren van systemen, zijn wij al 14 jaar de specialist op het gebied van beveiligingscamera’s. Elke verkoop die bij ons gedaan wordt, wordt gecontroleerd. Zo weet je zeker dat de speeddome camera die je bestelt in de praktijk goed werkt. Je kunt jouw order eenvoudig via onze webshop bij ons plaatsen.

 

Heb je interesse in één of meerdere camera’s? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Ons doel is om jou een goed geïntegreerd systeem te leveren met de laagste prijs garantie. Bestel je voor 15:00? Dan kun je jouw nieuwe camerasysteem binnen één dag al bij jou thuis verwachten.