Toetsenpaneel

Door een toetsenpaneel voor je alarmsysteem op te hangen hoeft niet iedere bewoner een eigen afstandsbediening aan te schaffen. Een toetsenpaneel voor het alarmsysteem hang je bij voorkeur op een plek dichtbij de voordeur, zodat je direct na binnenkomst het alarm kan uitschakelen door de juiste code in te toetsen. Uiteraard kun je met een toetsenpaneel ook eenvoudig het alarmsysteem inschakelen bij vertrek. Vergeet dan niet de vertraging aan te zetten. Zo kan je met een gerust hart de woning verlaten. We hebben diverse toetsenpanelen voor alarmsystemen in ons assortiment. Kies het paneel die bij jou past en bestel direct online.

Informatie

Toetsenpaneel alarmsysteem kopen

Het grote voordeel van een toetsenpaneel voor je alarmsysteem van Satel Versa of Satel Integra is dat deze bekend staan om de eenvoud en het gebruikersgemak. De functies zijn duidelijk en is tevens ook voordeliger in de aanschaf. Vooral bedrijven adviseren wij een toetsenpaneel te kiezen, omdat het zo makkelijk te gebruiken is en voor iedereen begrijpelijk. Als je een toetsenpaneel voor je alarmsysteem gaat kopen dan is het wel zo mooi dat deze past bij de stijl en kleuren van je huis. Op Pro-Alarm vind je verschillende toetsenpanelen die nét allemaal weer een beetje anders zijn, maar één ding met elkaar gemeen hebben: ze zijn eenvoudig te gebruiken door middel van een toetsenbord.

Verschillende soorten toetsenpanelen

Hoewel de meeste toetsenpanelen bedraad zijn, bestaan er ook zeker draadloze panelen. De toetsenpanelen van het alarmsysteem zijn aangesloten door middel van vier draden. In onze selectie vind je bovendien enkele toetsenpanelen inclusief de speciale RFID-lezer. Zo kun je ook met een tag, sleutelhanger of kaart het systeem in- uitschakelen, zonder gebruik te maken van een code. Een ideale uitkomst voor bedrijven waarbij werknemers ook de mogelijkheid hebben om het alarmsysteem aan of uit te zetten. Dit draagt ook bij aan een extra stukje veiligheid.

Voor particulieren en bedrijven

De toetsenpanelen voor onze alarmsystemen zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven te koop. We adviseren echter voornamelijk bedrijven om gebruik te maken van deze praktische oplossing. Een toetsenpaneel is een essentieel onderdeel van ieder alarmsysteem. Of je nu op zoek bent naar enkel een toetsenpaneel of gelijk een compleet alarmsysteem aanschaft, een toetsenpaneel is een waardevolle en praktische toevoeging.

 

Bestel direct in onze webshop

Omdat Pro-alarm beschikt over een eigen magazijn zijn wij in staat direct uit voorraad leveren. Zo is je huis binnen mum van tijd goed beveiligd en voorzien van een complete systeem. Lukt het installeren niet helemaal? Geen probleem! In vrijwel alle gevallen kunnen wij op afstand de problemen oplossen. Uiteraard kun je deze service kosteloos van ons verwachten. Twijfel je over het meest geschikte toetsenpaneel? Of heb je vragen over één van onze panelen? Dan kun je natuurlijkcontact opnemen, bellen of een Whatsappberichtje sturen naar 033 20 890 22 en wij zullen je zo spoedig mogelijk bij je terugkomen.