Alarmsysteem garage

Naast een zolder of kast in huis, is de garage ook een plek waar veel mensen waardevolle eigendommen bewaren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat inbrekers en dieven juist deze plek kiezen om eens te gaan verkennen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig geavanceerde technologische apparaten die ons hierbij kunnen helpen. Pro-Alarm.nl biedt diverse speciale alarmsystemen voor garages, zodat je potentiële inbrekers kunt afschrikken en direct alarm kan slaan in geval van diefstal. Kies het alarmsysteem garage die bij jou past en bestel eenvoudig en snel in onze webshop. Buiten onze snelle levering profiteer je bij ons van een uitstekende service.

Informatie

Alarmsysteem garage kopen

Bij het kopen van een alarmsysteem voor je garage heb je keuze uit diverse mogelijkheden. Op onze webshop vind je zowel draadloze alarmsystemen als bedrade alarmsystemen geschikt voor garages. Het voordeel van een draadloos alarmsysteem garage is dat je geen vervelende snoeren hebt liggen en dat je je bestaande systeem eenvoudig kunt uitbreiden met overige domotica zoals sensoren, verlichting of camera’s. Het voornaamste doel van een draadloos alarmsysteem garage is preventie: het vroegtijdig afschrikken van ongenode gasten. Een bedraad systeem is over het algemeen veiliger, maar niet eenvoudig om aan te leggen in een woning, of garage in dit geval. De kabels moeten gelegd worden en dat vraagt het nodige hak- en sloopwerk. Bedrade alarmsystemen zien we daarom ook veel bij winkels, bedrijven en horecazaken.

De voordelen van een alarmsysteem voor je garage

Al onze alarmsystemen geschikt voor garages zijn eenvoudig te bedienen vanaf je mobiele telefoon. Liever via je laptop of tablet je garage monitoren? Ook dat kan! Wanneer er verdachte praktijken in of rondom je garage of garagebox voordoen dan krijg je via de app een pushnotificatie. Je kunt dan zelf bepalen welke stappen te ondernemen en indien nodig de hulpdiensten inschakelen. Het is dan ook mogelijk om je alarmsysteem garage te verbinden met een meldkamer. Vanaf welke locatie dan ook kun je reageren en de juiste vervolgstappen ondernemen. Ideaal als je even weg bent of op vakantie gaat. Je garage of garagebox is zo altijd goed beveiligd en zelfs op afstand kun jij de gepaste handelingen uitvoeren.

Profiteer van onze uitgebreide service

Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Deze snelle levering is slechts een van de voordelen die het bestellen van alarmsysteem voor garages bij Pro-Alarm.nl een prettige ervaring maakt.

Alarmsystemen van Satel Versa en Satel Integra zijn gemakkelijk zelf te monteren en te installeren. Op onze kennisbank en hebben we allerlei handige tips gedeeld, zodat je volledig geïnformeerd bent over onze producten. Dankzij de eenvoudige bediening is uitgebreide kennis van het systeem niet noodzakelijk. Kom je er tijdens de installatie toch niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk.

Bestel direct in onze webshop

Wil je graag meer weten over een alarmsysteem garages dat bij jouw wensen en situatie past? Bel of app naar 033 208 9022 om een persoonlijke deal te maken. Wij helpen je dan met het selecteren van de juiste producten en jij profiteert van onze extra voordelige tarieven. Uiteraard kun je ook voor overige vragen of advies contact met ons opnemen. We helpen je graag!