Camerasysteem buiten

Hieronder vindt u camerasystemen die specifiek voor buiten bedoeld zijn, de camera"s bij deze sets zijn zeer goed om ook in donkere omstandigheden goede beelden weer te geven. Zo weet je zeker dat jouw buitencamera’s altijd scherpe opnames maken, wat wel zo prettig is als je bewijs wilt aanleveren bij de politie of bij je verzekeraar. De camerasystemen uit ons assortiment bestaan uit buitencamera’s, een netwerkrecorder en een harde schijf. De geselecteerde producten werken naadloos samen. Let op: je dient wel 1 UTP-kabel per camera te trekken tussen de netwerkrecorder en de buitencamera. 

Informatie

Camera systeem buiten kopen

Pro-alarm biedt goede buitencamera's aan om jouw woning of pand te beveiligen. Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van IP camera's die de laatste technieken hebben om ook in het donker goede beelden op te nemen. Deze detecteren alleen bewegingen die er toe doen, in plaats van bewegende bladeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciaal door Hikvision ontwikkelde AcuSense Technology.

 

Er zijn een aantal belangrijke specificaties waar je op kunt letten bij de aankoop van een goede buiten camera. Neem gerust contact met ons op voor je vragen over de verschillende systemen, onze medewerkers helpen je graag verder. Bij het aanschaffen van een camerasysteem voor buiten is het belangrijk om rekening te houden met:

  • Diameter van de lens
  • Het minimaal aantal lux voor kleurbeelden
  • Resolutie
  • Auto focus, motorisch draaibare camera (PTZ) of manueel 

Wanneer de camera's op de NVR aangesloten worden kun je de beelden op afstand bekijken (live en opgenomen beelden). Ook kun je pushberichten ontvangen met een korte film van de gebeurtenis.

 

Soorten camerasystemen voor buiten

Camera's voor buiten hebben bij uitstek goed zicht nodig in het donker. Dit is vaak het geval op locaties waar er geen of nagenoeg geen licht aanwezig is. Goede kwaliteit camera's maken hierin het verschil. Door goede kwaliteit beelden weet de camera ook welke bewegingen de netwerkrecorder moet vastleggen en welke bewegingen er niet toe doen. Bovendien wil je wel de persoon kunnen herkennen in plaats van een alleen een profiel van een persoon kunnen zien.

 

De dome camera's zijn vandaalbestendig en kunnen dus tegen een stootje. Daarentegen hebben de camera's hele lichte kringen in het beeld bij kunstlicht, of bij laagstaande zon. Dit komt door de glazen bol die voor de lens is geplaatst. Dit betekent dat de niet dome camera's net iets beter beeld geven in deze omstandigheden. 

 

Hoe hoger de resolutie hoe beter? Nee niet helemaal, uiteraard is het goed om hoge resolutie beelden vast te leggen, maar voor de beste resultaten heb je meer nodig dan alleen een goede cameraresolutie. De diameter van de lens, hoeveelheid lux voor kleurbeelden, kijkhoek en beeld correcties waaronder tegenlicht filters zijn zeer belangrijk. Onze voorkeur gaat uit naar de AcuSense en Starlight camera's. Die hebben weinig licht nodig om scherpe beelden te laten zien en op te slaan. 

Bestel direct in onze webshop

Omdat we een eigen magazijn hebben zijn we snel in staat om te leveren, vaak heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. We begrijpen heel goed dat een beveiligingssysteem snel operationeel gebracht moet worden. Wil je het liever laten installeren, dan kun je gebruik maken van onze installatie service. Ook bij vragen of advies kunt u altijd contact opnemen door ons bellen of appen om u verder op weg te helpen.