Over ons

Waarom kiezen voor Pro-Alarm.nl

Waarom kiezen voor Pro-Alarm.nl

  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd
  • Opgeleide monteurs
  • Uitgebriede kennis van integratie mogelijkheden, voor camera, alarm en intercomsystemen
  • GRATIS 3 maanden support
  • Persoonlijk deal binnen 24 uur te ontvangen met onze offerte functie
  • Laagste prijs garantie!
  • Eigen voorraad
  • Gratis Satel alarmsysteem voorgeprogrammeerd

 

Onze bedrijfsgegevens:

Pro-Alarm.nl
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden (nabij het midden van NL)

mail: info@pro-alarm.nl
telefoon: +31332089022
bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00 

 

KvK: 73337889
BTWnr: NL001954058B39
IBAN: NL61KNAB0258175850

Achtergrond

Wij zijn als team grote liefhebbers van Domotica. Het liefst automatiseren we dan ook alles in het huis. Onze ervaring gaat 14 jaar terug toen de eerste X10 en KNX componenten op de markt kwamen. Ondersteuning was er toen nog niet, veel componenten werkte niet of nauwelijks met elkaar samen. Een wirwar van protocollen maakte Domotica onvriendelijk in installatie en gebruik. Sinds die tijd is er heel wat veranderd, echter kunt u vandaag de dag nog steeds niet ervan op aan dat componenten met elkaar samenwerken. 

Gelukkig willen we dat veranderen met ons bedrijf. Ons doel is om een goed geïntegreerd systeem te leveren voor een betaalbare prijs. Geen grote marges bij ons, maar echt een goed alarm, brand, camera en verlichting als 1 systeem.

 

100% passend

Elke verkoop wordt door ons gecontroleerd of de order die u plaatst ook met elkaar samenwerkt. Zo weet u 100% dat wat u besteld ook in de praktijk goed werkt. Voor het installeren van een alarm systeem heeft u wel een beetje technisch inzicht nodig. We doen graag de configuratie voor u! Met een handig invulformulier weten we voor u de configuratie alvast erin te zetten voordat deze wordt verstuurd. 

Pro-alarm
Pro-alarm
Pro-alarm
Pro-alarm
Pro-alarm

Oog voor kwaliteit

We bieden uitsluitend alleen producten waar we volledig achterstaan. Het design en prijs / kwaliteit verhouding moet echt goed zijn. Voor een high-end alarmsysteem is dat SATEL INTEGRA. Niet alleen voor woning maar ook voor detailhandel, juweliers, kantoren die onder de hoogste beveiliging categorie vallen.

Wanneer er een beperkt budget is, dan AJAX een goede keuze in draadloze alarmsystemen. 

Voor perfecte beelden is dat Hikvsion camera's en intercom's.

Al deze productelijnen kunnen als een goede basis dienenvoor een geïntegreerd systeem voor Inbraak, Brand, Verlichting en Camera oplossing. Betrouwbare merken met grote ambities die voortdurend wordt getoetst aan de strengste normen.

Ondersteuning voor ZWAVE (Fibaro), KNX, I/O poorten, ONVIF zijn deels de standaarden die Satel en HIkvision moeiteloos ondersteund, het voordeel hiervan is dat de gebruikers het ervaren als 1 systeem.

 

Service

Goed advies hoeft niet veel te kosten. Wij brengen u graag op weg naar een geschikt beveiligingssysteem voor uw object. Heeft u een klein of groot complex te beveiligen met bijvoorbeeld meerdere winkels, ook dat is geen probleem om deze betrouwbaar en onafhankelijk van elkaar te bedienen.  Zo doen we de configuratie van uw toekomstig systeem indien gewenst helemaal gratis. Mocht u toch zelf alles willen installeren dan hebben we video’s en instructies op onze site staan. Optimale services dus voor een betaalbare prijs op Pro-alarm.nl

Bezig met laden...