OVER ONS

Achtergrond

Wij zijn een team van Domotica liefhebbers die het liefste alles willen automaticeren. Onze ervaring gaat 14 jaar terug toen de eerste X10 en KNX componenten op de markt kwamen. Ondersteuning was er toen nog niet, veel componenten werkte niet of nauwelijks met elkaar samen. Een wirwar van protocollen maakte domotica onvriendelijk in installatie en gebruik. Sinds die tijd is er heel wat veranderd, echter kunt u vandaag de dag nog steeds niet ervan op aan dat componenten met elkaar samenwerken. 

Gelukkig willen we dat veranderen met ons bedrijf. Ons doel is om een goed geintergeerd systeem te leveren voor een betaalbare prijs. Geen grote marges bij ons, maar echt een goed alarm, brand, camera en verlichting als 1 systeem.

100% passend

Elke verkoop wordt door ons gecontroleerd of de order die u plaatst ook met elkaar samenwerkt. Zo weet u 100% dat wat u besteld ook in de praktijk goed werkt. Voor het installeren van een alarm systeem heeft u wel een beetje technisch inzicht nodig. We doen graag de configuratie voor u! Met een handig invulformulier weten we voor u de configuratie alvast erin te zetten voordat deze wordt verstuurd. 

Oog voor kwaliteit

Onze grootste drijfveer is het merk SATEL met de INTEGRA , deze biedt de basis voor een geïntegreerd systeem voor Inbraak, Brand, Verlichting en Camera oplossing. Een betrouwbaar merk met grote amities die voordurend wordt getoetst aan de sterngste normen. Niet alleen voor woning maar ook voor detailhandel, juweliers, kantoren die onder de hoogste beveiligingscatagorie vallen.

Ondersteuning voor ZWAVE (Fibaro), KNX, I/O poorten, ONVIF zijn deels de standaarden die Satel alarmsystemen moeiteloos ondersteund, het voordeel hiervan is dat de gebruikers het ervaren als 1 systeem.

Service

Goed advies hoeft niet veel te kosten. Wij brengen u graag op weg naar een geschikt beveiligingssysteem voor uw object. Heeft u een klein of groot complex te beveiligen met bijvoorbeeld meerdere winkels, ook dat is geen probleem om deze betrouwbaar en onafhankelijk van elkaar te bedienen.  Zo doen we de configuratie van uw teokomstig systeem indien gewenst helemaal gratis. Mocht u toch zelf alles willen installeren dan hebben we fimples en intructies op onze site staan. Optimale services dus voor een betaalbare prijs op Pro-alarm.nl

WAAROM SATEL INTEGRA?

producten
100% Betrouwbaar
Grade 2 en 3 systemen conform hoogste eisen
Veel integratie mogelijkheden (KNX, Fibaro enz.)
Besturen via APP
GSM valback
Ook voor buiten (aansturen verlichting)
Detectie inbraak, brand, water, CO, tril.