Beveiligingsadvies per type woning

Goed advies is belangrijk. Om je een idee te geven welke samenstelling het beste past, geven we per woning type goede suggesties voor alarm, camera en intercom systeem.  Door te klikken op de type woning heb je het bijpassend aanbod.

 

Alarmsysteem - in de woning

Een alarmsysteem beveiligd het huis voornamelijk van binnen uit. Wanneer het systeem een gebeurtenis detecteerd, dan is er echt wat aan de hand. Elke melding moet opgevolgd worden. Deze vorm is ook de meest betrouwbare signalering. Elk beveiligingsplan gaat van binnen naar buiten. Wil je het alarmverifiëren dan kan een camerasysteem voor om het huis zeer wenselijk zijn. 

Camera systeem - om de woning heen

Een camerasysteem is bedoeld om snel terug te kijken wat er heeft er om de woning heeft afgespeeld. De meldingen zijn namelijk minder betrouwbaar dan een alarmsysteem. In de praktijk zien we dat vaak een alarmsysteem uitgebreid wordt met een camerasysteem. 

Intercom systeem - toegangscontrole en/of alarmering

Intercom systeem leent zich goed om een melding te krijgen indien er iemand voor de deur of poort staat. Of je nu thuis of onderweg bent, je krijgt een oproep dat er iemand voor de deur of poort staat. Regelmatig worden intercomsystemen uitgebreid met een camerasysteem. De intercom werkt namelijk met een netwerkrecorder ook als een normale camera. 

 

Bezig met laden...