Dahua recorder

Gebruik een Dahua Netwerk Video Recorder als opslag voor je Dahua beveiligingscamera’s. Dahua is een van de grootste leveranciers op het gebied van video beveiliging en biedt een complete lijn beveiligingsproducten voor zakelijk en particulier gebruik. Heb je moeite met het kiezen van de juiste Netwerk Video Recorder voor jouw Dahua beveiligingscamera? We helpen je graag om de beste recorder voor jouw camera te vinden.

Informatie

Dahua recorder kopen

Wanneer je kiest voor een camerasysteem van Dahua adviseren we je om een Netwerk Recorder van hetzelfde merk aan te schaffen. Een Dahua netwerkrecorder werkt als opnameapparaat voor de beveiligingscamera. 


Via de app, welke te installeren is op een smartphone of tablet, bekijk je de beelden live maar is het ook mogelijk om deze terug te kijken. Netwerkrecorders zijn standaard niet voorzien van een harde schijf. Wanneer je lange opnames wilt maken en opslaan heeft Pro-Alarm.nl een selectie harde schijven welke speciaal ontworpen zijn om 24/7 op te slaan. Zo weet je zeker dat de beelden veilig zijn opgeslagen. Deze harde schijven worden eens per week gecontroleerd op fouten, wanneer deze gevonden worden krijg je automatisch een melding via de app. Zo weet je altijd zeker dat je camerasysteem correct functioneert.

Dahua recorder: waar op te letten?

Pro-Alarm.nl heeft een breed aanbod aan Dahua netwerkrecorders. Om er zeker van te zijn dat je de juiste recorder kiest zijn een aantal zaken belangrijk. Hoeveel camera’s wil je aansluiten? Hoe lang wil je de beelden opslaan? Hoeveel megapixel zijn de camera's? Een lichte recorder kan over het algemeen maar één 4K (8MP) camera aan. Wil je zeker zijn van een vlotte opname en meerdere camera’s aansluiten? Dan heb je een krachtigere recorder nodig. De meest uitgebreide netwerkrecorder in het assortiment van Pro-Alarm.nl kan tot wel 16 4K camera’s tegelijk opnemen. Hulp nodig bij de keuze voor de beste recorder voor jouw systeem? Bel of app ons gerust, we helpen je graag.

Alle netwerkrecorders zijn voorzien van Power over Ethernet aansluiting, zo kun je met 1 UTP-kabel de voeding en beelden combineren.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl levert producten uit haar eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je jouw producten de volgende werkdag al in huis! Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt! Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op alle producten van Dahua. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. 


Pro-Alarm.nl is officieel dealer van Dahua en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op. De netwerkrecorders van Dahua zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Om je ook na aankoop van dienst te zijn hebben we veel informatie op ons blog verzameld. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Hulp op afstand is mogelijk. De installatie helemaal uit handen geven? Ook installatie op locatie is geen probleem.