Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk, ook wanneer je een alarmsysteem of beveiligingscamera wil installeren. Ons assortiment bevat al het gereedschap dat je nodig heeft voor het aansluiten van een camerasysteem.

Informatie

Gereedschap voor camera en alarmsysteem kopen

Een vakkundige en kwalitatieve installatie begint met het juiste gereedschap. Pro-Alarm.nl verziet je in het juiste gereedschap dat je nodig hebt om je alarmsysteem of beveiligingscamera te installeren. 


Zie je het toch niet zitten om je Satel Alarmsysteem zelf te installeren? Installatie op locatie is geen probleem. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Ook hulp op afstand is mogelijk. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste artikelen? Neem dan contact met ons op of lees ons blog.

Welk gereedschap moet ik hebben?

Bij Pro-Alarm.nl ben je aan het juiste adres voor een LSA tang om netwerkkabels met massieve aders te bevestigen aan netwerk wandcontactdozen en patch panels een Krone LSA-PLUS systeem. 

Wanneer je het Satel Alarmsysteem gaat configureren raden we je de USB-RS converter aan. Hiermee kun je het alarmsysteem altijd configureren via de adapter, ook wanneer je het systeem niet meer kunt configureren via het netwerk. 

Het draadloze signaal test je met de Satel ARF-200. Het apparaat geeft het draadloos signaalniveau aan dat ontvangen wordt door de controller en door de tester van de controller. Het kan werken in de simulatiemodus voor batterij gevoede apparaten of voor andere extern gevoede apparaten.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis en kun je dus snel aan de slag met de installatie van je Satel alarmsysteem. Weinig thuis en je pakket toch snel in huis? Bij Pro-Alarm.nl kun je je pakket kosteloos laten bezorgen bij een DPD of PostNL servicepunt in de buurt!