Magneetcontacten

Mageneetcontacten zijn voornamelijk miniatuurapparaten die direct in een raam of deurkozijn zijn gemonteerd, de grote detectoren die zijn uitgerust met stevige metalen behuizingen die bestand zijn tegen aanzienlijke gewicht die wordt uitgeoefend door bijvoorbeeld de lading van een auto. Deze groep producten omvat zowel detectoren uitgerust met klemverbindingen voor directe draadverbinding en ook detectoren waarbij de draden de draden gesoldeerd moeten worden. De detectoren zijn in kleuren vergelijkbaar passend bij het houtwerk, zodat ze praktisch onzichtbaar worden na installatie.

Informatie

Magneetcontacten kopen

Magneetcontacten zijn de uitgelezen sensoren voor ramen en deuren. Of het nu een garagedeur is of een poort is er is altijd wel een gerichte mageneet contact te vinden om uw raam of deur te beveiligen. Afhankelijk  van de plaatsing kunt u instellen of de kiepstand toegestaan is of dat het raam geheel gesloten moet zijn. Handig als u tijdens het slapen de ramen op de kiepstand heeft en toch de woning wil beveiligen.

Soorten mageneetcontacten

Ook bij magneetcontacten zijn er verschillende soorten, inbouw of opbouw en draadloos. De mageneetcontacten inbouw die kunnen volledig onzichtbaar geplaatst worden, echter zal u tijdens het huis bouwen al rekening mee moeten houden. De opbouw contacten zien er niet te opvallend eruit, deze worden naderhand vaak geplaatst. Overigens als u voor draadloos gaat heeft u alleen de mogelijkheid om voor opbouw te gaan. 

Bedrade magneetcontacten zijn te verkrijgen in met ingebouwde of zonder weerstanden. Magneetcontact met weerstanden zijn geschikt voor een Grade 3 installatie, zonder weerstand zal het magneetcontact Grade 2 zijn.

Bestel direct in onze webshop

Bestel magneetcontacten snel en betrouwbaar op Pro-Alarm, we hebben een eigen magazijn en hebben 5 jaar garantie. Bestellingen worden via PostNL of DPD geleved. Vaak is de bestelling al de volgende dag bezorgd. Mocht u vragen hebben tijdens de installatie of over uw alarmsysteem, schroom niet om ons dan te bellen.