Hikvision camera

Met een Hikvision camera is er altijd en betrouwebaar toezicht rondom je huis of op je bedrijf, ook wanneer er niemand aanwezig is om de boel te bewaken. In combinatie met een recorder heb je zeer veel mogelijkheden om slimme push meldingen te gebruiken. Dit geeft je de gelegenheid om de beelden vanaf iedere gewenste locatie, eventueel op een later moment, terug te kijken. Op zoek naar hoogwaardige camera bewaking? Bekijk ons uitgebreide Hikvision aanbod hier!

 

Vergelijk colorvu en darkfighter

Informatie

Waarom een Hikvision camera kopen bij Pro-Alarm.nl?

Hikvision is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiligingsoplossingen en biedt een complete productlijn voor particuliere- en zakelijke gebruikers.  Als je een geschikte Hikvision camera wil kopen, ben je bij Pro-Alarm.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze in camerasystemen van dit hoogwaardige merk. Wanneer je ervoor kiest voor een Hikvision camera te kopen, adviseren we je om tevens een Hikvision recorder aan te schaffen. Een netwerkrecorder werkt als opnamesysteem voor de bewakingscamera. Na installatie kijk je je beelden eenvoudig terug via de app, op je smartphone of tablet. 

Naadloos samenspel tussen Hikvision camera en Hikvision recorder

Door te kiezen voor zowel een camerasysteem als een netwerkrecorder van Hikvision, weet je zeker dat de systemen naadloos op elkaar aansluiten en dat je alle functies kunt gebruiken. Een Hikvision recorder is voorzien van een POE-aansluiting. Zo kun je door het gebruik van slechts één UTP-kabel de voeding en beelden combineren. Een Hikvision recorder is echter niet standaard voorzien van een harde schijf. Als je voor langere tijd opnames wilt maken en deze beelden op wilt slaan, kun je gebruik maken van harde schijven die speciaal voor dit doel ontworpen zijn. 

Kies uit een divers en hoogwaardig aanbod bij Pro-Alarm.nl

Bij Pro-Alarm.nl bieden we een breed assortiment aan Hikvision camera's, waaronder geavanceerde modellen zoals de Acusense camera, die intelligente analysemogelijkheden biedt om verdachte activiteiten te detecteren. Als kleur essentieel is, raden we een ColorVu camera aan, die levendige kleuren produceert, zelfs bij weinig licht. Voor situaties met geen licht en toch kleurbeelden wilt hebben dan kun je kiezen voor een Smart Hybrid ColorVu camera, die uitstekende prestaties levert in donkere omgevingen.

Voor een groot buitenterrein hebben we de TandemVu PTZ camera, die een groot gebied kan bewaken en bestemd is tegen verschillende weersomstandigheden. Wil je diepgaande bewaking en analyse? De DeepInView camera biedt geavanceerde AI-mogelijkheden voor diepgaande video-analyse. En als warmtedetectie belangrijk is, hebben we de HeatPro camera die warmtebronnen kan detecteren voor extra veiligheid.

Een IP camera maakt gebruik van een ethernetnetwerk om opnames te versturen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de beelden vanaf iedere gewenste plek op de wereld te bekijken. Kortom, bij Pro-Alarm.nl heb je keuze uit verschillende Hikvision-camera's om aan al je bewakingsbehoeften te voldoen.

Belangrijkste redenen om gebruik te maken van camerabeveiliging

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom het verstandig is om gebruik te maken van camerabeveiliging. Allereerst heeft een zichtbare Hikvision camera een preventieve functie. Inbrekers denken nu wel twee keer na voor ze een huis of pand betreden met zichtbare camerabeveiliging. Daarnaast heb je door het gebruik van een goed camerasysteem alle mogelijkheden om te weten wat er afspeelt in jouw omgeving en kun je hier direct op reageren als de situatie hierom vraagt. 

Het belang van kwalitatieve camerabeelden bij incidenten

In geval van een incident kun je de beelden eenvoudig overleggen aan de politie en je verzekeringsmaatschappij, mits je beschikt over een kwalitatief goed systeem. Veel eenvoudigere camera's schieten hierin tekort. Daarom adviseren de experts van Pro-Alarm.nl om een Hikvision camera te gebruiken. De camerasystemen van dit merk voldoen zonder uitzondering aan alle wensen en eisen op beveiligingsgebied. 

Zelf eenvoudig een Hikvision camera installeren

Een Hikvision camera installeren is geen lastige taak. Als je een beetje bekend bent met het gebruik van camera’s, of technisch inzicht hebt, zal het geen probleem zijn om een Hikvision camera zelf te installeren. Om je te ondersteunen hierin vind je op onze website veel informatie hierover. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Dan helpen we je graag verder. Hulp op afstand behoort tot de mogelijkheden maar installatie op locatie is ook geen probleem. Onze team van installateurs staat voor je klaar om jouw Hikvision camera zo optimaal mogelijk te monteren en installeren. 

 

Bestel direct in onze webshop

 

Pro-Alarm.nl levert producten uit voorraad. Dit betekent in de praktijk dat je nooit lang hoeft te wachten voordat je jouw Hikvision camera in huis hebt. Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op alle producten van Hikvision. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. Pro-Alarm.nl is officieel dealer van topmerken als Hikvision. Hierdoor ben je verzekerd van de beste prijs, kwaliteit en service. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste Hikvision camera? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden.

Veelgestelde vragen

 

Wat is de beste Hikvision camera?

Met zoveel keuze in Hikvision camera’s is het lastig om een keuze te maken welke optie het beste voor je is. Vraag je daarom eerst af wat het gebruiksdoel is voordat je een Hikvision camera gaat installeren. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen hoeveel je er nodig hebt, of welke functies voor jou belangrijk zijn? En, wil je een draadloos of een bedraad systeem? Dit zijn slechts een aantal vragen die je jezelf voorafgaand moet stellen. Heb je moeite met het kiezen van een geschikte Hikvision camera? Neem dan contact op. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies! 

Op welke hoogte hang ik mijn Hikvision camera?

Om het beste overzicht te krijgen van je terrein of gedeelte van je terrein dat je wilt beschermen met camera’s, zul je een Hikvision camera op een hoogte van 2,5 tot 3 meter hoog moeten hangen. Op deze hoogte is de beveiliging optimaal. Hoe hoger de camera, hoe meer overzicht. Het is om privacy redenen echter niet toegestaan om openbare wegen of andermans terrein te filmen. Bij het ophangen is het ook van belang dat je de Hikvision camera’s zoveel mogelijk met elkaar laat kruisen om dode hoeken te voorkomen.

Kan ik subsidie aanvragen voor het gebruik van Hikvision camera’s?

Helaas is er geen subsidie beschikbaar voor Hikvision camera's, maar er zijn manieren om de kosten te verlagen. Bij de beveiliging van een bedrijfspand op een industrieel terrein kun je mogelijk samenwerkingsverbanden verkennen voor financiële ondersteuning. Bovendien is het de moeite waard om bij je verzekeraar te informeren of ze korting bieden op de premie wanneer je een Hikvision gaat installeren. Verzekeraars investeren vaak in beveiliging bij hoge inbraakrisico's en stellen minimale systeemeisen. Woon je in een gebied met veel criminaliteit, dan zijn er mogelijkheden voor hogere kortingen. Overleg met je verzekeraar voor opties die bij jouw situatie passen.

Hoe moet ik inloggen met een Hikvision camera?

Om in te loggen op een Hikvision camera, gebruik je een webbrowser en voer je het IP-adres van de camera in. Log in met de juiste gebruikersnaam en wachtwoord die zijn ingesteld voor de camera.

Welke is de beste app voor een Hikvision camera?

De beste app voor een Hikvision camera is de officiële Hik-Connect-app, die specifiek is ontworpen voor Hikvision camera's en optimale functionaliteit en gebruiksgemak biedt.