Hikvision camera

Met een Hikvision camera is er altijd toezicht in huis of op kantoor, ook wanneer er niemand aanwezig is om de boel te bewaken. Hikvision is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiligingsoplossingen en biedt een complete productlijn voor particuliere en zakelijke gebruikers. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste Hikvision beveiligingscamera? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden.

Hikvision camera

Met een Hikvision camera is er altijd toezicht in huis of op kantoor, ook wanneer er niemand aanwezig is om de boel te bewaken. Hikvision is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiligingsoplossingen en biedt een complete productlijn voor particuliere en zakelijke gebruikers. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste Hikvision beveiligingscamera? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag om de beste camera voor jouw situatie te vinden.

Subcategorieën:

In de spotlights:

Hikvision camera kopen

Met een Hikvision beveiligingscamera weet je precies wat er afspeelt in jouw omgeving en kun je direct reageren wanneer er iets gebeurt. In het geval van een incident kun je de beelden eenvoudig overleggen aan de politie en je verzekeringsmaatschappij. Bovendien werkt een zichtbare beveiligingscamera ook als preventieve beveiliging, inbrekers denken wel twee keer na voor ze een huis of pand betreden met zichtbare camerabeveiliging. 


Wanneer je kiest voor een camerasysteem van Hikvision adviseren we je om een netwerkrecorder van hetzelfde merk aan te schaffen. Zo weet je zeker dat de camera binnen een paar seconde geactiveerd is en je alle functies kunt gebruiken. Een netwerkrecorder werkt als opnamesysteem voor de bewakingscamera. Na installatie kijk je je beelden eenvoudig terug via de app, op je smartphone of tablet. 


Wil je langere tijd opnames maken en opslaan? Netwerkrecorders zijn niet standaard voorzien van een harde schijf, maar hiervoor heeft Pro-Alarm.nl een selectie harde schijven welke speciaal ontworpen zijn om beelden langere tijd op te nemen en op te slaan. Alle netwerkrecorders zijn voorzien van Power over Ethernet aansluiting, zo kun je met 1 UTP-kabel de voeding en beelden combineren.

Hikvision soorten beveiligingscamera’s

Er zijn diverse soorten Hikvision beveiligingscamera’s. IP-camera's maken gebruik van het wifinetwerk of het bedrade, ethernet, netwerk om opnames te versturen. In beide gevallen bekijk je de beelden van je camerabewaking wereldwijd.

Je kunt kiezen voor een IP-camera met een vaste lens, met PTZ (Pan Tilt Zoom) of met motorzoom. Motorzoom wordt steeds populairder omdat de kijkhoek na montage eenvoudig aangepast kan worden. Camera's met PTZ kunnen live door de gebruiker op afstand bewogen worden. Dit maakt het mogelijk om personen of objecten ‘live’ te volgen, wat enorm van pas kan komen in het geval van inbraak of winkeldiefstal. 

Daarnaast kun je ook nog kiezen tot verschillende type resoluties. Kies bijvoorbeeld voor 4K, ook wel 4K Ultra HD of UHD genoemd. De resolutie van deze camera is 3840 x 2160 pixels, vier keer hoger dan Full HD (welke een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels. Meer pixels betekent ook meer details op het beeldscherm.

Zelf eenvoudig te monteren en installeren

De beveiligingscamera’s van Hikvision zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Om je ook na aankoop van dienst te zijn hebben we veel informatie op ons blog verzameld. Kom je er tijdens de installatie niet helemaal uit? Hulp op afstand is mogelijk. De installatie helemaal uit handen geven? Ook installatie op locatie is geen probleem.

Meer weten over Hikvision camerasystemen?

Op welke hoogte hang ik mijn Hikvision camerasysteem?

Om het beste overzicht te krijgen van je terrein of gedeelte van je terrein die je wilt beschermen met beveiligingscamera’s zul je een Hikvision camerasysteem op een hoogte van 2,5 tot 3 meter hoog moeten hangen. Op deze hoogte is de gezichtsherkenning optimaal. Hoe hoger de camera, hoe meer overzicht je krijgt. Let er wel op dat je enkel jouw terrein in beeld brengt. Hoger is dus niet altijd beter. Het is niet toegestaan om openbare wegen of andermans terrein te filmen. Bij het ophangen is het ook van belang dat je de Hikvision camera’s zoveel mogelijk met elkaar laat kruisen om dode hoeken te voorkomen.

Welk Hikvision camerasysteem kiezen?

Met zoveel keuze is het lastig om de knoop door te hakken. Je zult je moeten afvragen waarvoor je de Hikvision camera’s wilt gebruiken. Is het ter bescherming van je woning of wil je jouw winkel of bedrijfspand beter beveiligen? Uiteraard is het ook belangrijk om te bepalen hoeveel camera’s je nodig hebt. Welke functies zijn voor mij belangrijk? En wil ik een draadloos of een bedraad systeem? Dit zijn slechts een aantal vragen die je jezelf moet stellen. Heb je moeite met het kiezen van een geschikt Hikvision camerasysteem? Neem dan contact op. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies!

Wat is het voordeel van een Hikvision IP-camera?

Het voordeel van een IP-camera zoals een Hikvision is dat deze zeer eenvoudig te gebruiken is. Bovendien is een Hikvision IP-camera eenvoudig te installeren en zorgt ervoor dat de informatie snel verwerkt wordt. Dit draagt bij aan een makkelijke manier van het uitwisselen van data. Een IP-camera is toekomstbestendig, omdat deze digitaal is en verbonden via je netwerk met Internet protocol. Kortom, dankzij het internet kun je de beelden van je Hikvision IP-camera bekijken, opslaan, verwerken en uitwisselen op je telefoon, tablet of computer.

Kan ik subsidie aanvragen voor mijn Hikvision camerasysteem?

camerasysteem laat installeren, van geen enkel merk. Er zijn echter wel een paar mogelijkheden om toch een deel van je investering terug te verdienen. Als je een Hikvision beveiligingssysteem aanschaft voor het beveiligen van je kantoorpand op een industrieterrein dan kan je door middel van een samenwerkingsverband wellicht wat geld terugkrijgen. Je kunt daarnaast navragen bij je verzekeraar of zij korting op je maandelijkse premie geven als jij een Hikvision camerasysteem monteert. Verzekeraars betalen een hoge rekening wanneer de inbraakcijfers hoog zijn. Het kan dus altijd lonend zijn om in gesprek te gaan met je verzekeraar en bekijken wat de opties zijn. Vaak stelt een verzekeraar minimale eisen op waaraan het camerasysteem aan moet voldoen. Woon in je een gebied met hoge criminaliteitscijfers? Dan zullen de eigen waarschijnlijk hoger zijn dan in een gebied met vrijwel geen criminaliteit.

Bestel direct in onze webshop

Pro-Alarm.nl levert producten uit haar eigen magazijn, je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je jouw Hikvision beveiligingscamera in huis hebt. Elke verzending is verzekerd en bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op alle producten van Hikvision. Zo weet je zeker dat je lang van je camerasysteem gebruik kan maken. 

Pro-Alarm.nl is officieel dealer van Hikvision en Dahua en dat levert jou de beste prijs, kwaliteit en service op.