Ajax Systems Baseline

Ajax Systems Systems zijn draadloze beveiligingssystemen voor de echte doe-het-zelver, voor woningen en bedrijven. Het Ajax-alarmsysteem staat bekend om zijn geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. 

 

1. Draadloze technologie - Ajax-alarmsystemen maken gebruik van draadloze communicatie, waardoor de installatie eenvoudiger wordt en de flexibiliteit van de plaatsing van de beveiligingsapparaten wordt vergroot.

 

2. Verscheidenheid aan sensoren - Het systeem ondersteunt verschillende soorten sensoren, waaronder bewegingsmelders, deur-/raamsensoren, rookmelders en glasbreuksensoren.

 

3. Mobiele app - Gebruikers kunnen het Ajax-alarmsysteem installateren en beheren via een speciale mobiele app. Dit stelt hen in staat om het systeem op afstand te bewapenen/ontwapenen, meldingen te ontvangen.

 

4. Eenvoudige installatie en configuratie - Het systeem is ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en configuratie, waardoor het toegankelijk is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

 

Bijbehorende producten: Bediendelen | Melders en sirenes | Simkaarten  | Camera's en netwerkrecorders

Informatie